След 30 години ревматоидни болки мъж намира облекчение

images (70)

Преди тридесет години Curt Griffing бил диагностициран с ревматоиден артрит, описан като хронично, прогресиращо заболяване с възпаление на ставите и му казали, че трябва “да се научи да живее с това заболяване.

Когато решил, че не иска повече да живее така, Curt започнал да търси алтернатива на предлаганите болкоуспокояващи и операции за смяна на ставите.

В крайна сметка започнал да се храни със сурови плодове и зеленчуци, без месо и млечни продукти и след като неохотно изоставил някои от любимите си храни, включително сирената, открил облекчение от ревматоидния артрит. “Оттогава не съм ходил на лекар”, казва Griffing.

изтеглен файл (16)            images (71)

С убеждението, че необходимите хранителни вещества за организма се унищожават след като храната се обработва топлинно, Griffing напълно приел новия начин на живот, започнал да споделя концепцията си с другите и дори и трите му деца станали също вегани. (Създава организация Raw Food Central, подпомагана от местната телевизия, и започва да печели съмишленици чрез презентации и обучение).

Griffing е страстен последовател на новия начин на живот и след сбогуването със стандартния начин на хранене всеки ден обикновено консумира шейкове и големи салати с ядки.

Сред децата и клиентите на Griffing има много съобщения за подобрено здраве, благодарение на този начин на хранене, включително: загуба на тегло, изчистване на  кожата от акне, понижаване на кръвното налягане, понижаване на холестерола, подобрение при диабет тип 2, при синдрома на хроничната умора (CFS), депресия и безсъние. Други свидетелства има за повишаване на енергията и цялостно усещане за добро здраве.

  Antonia

 http://www.naturalnews.com/039401_arthritis_red_meat_dairy.html#ixzz2NDtS6QBZ

 http://articles.courant.com

http://rawfoodcentral.com/

http://rawfoodcentral.com/testimony/

Read more: http://rawfoodhealthwatch.com/writers/antonia/

3 thoughts on “След 30 години ревматоидни болки мъж намира облекчение

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *