Отървете тялото си от чревни паразити – сега!

rid-body-intestinal-parasites-now-800x600

Ако позволите на токсините да се натрупват в червата, вие позволявате на паразитите да завладеят  вашето тяло. Паразитите са привлечени от мръсотията  и гниенето и по тази причина процъфтяват ако има застояла материя в червата. Тези гадни лепки се крият в гънките на дебелото черво или по лигавицата на червата и поглъщат ключови хранителни вещества, от които тялото ви се нуждае, за да бъдете здрави.

Вие можете да мислите, че нямате паразити в стомашно-чревния тракт; но според Световната здравна организация (СЗО), повече от 3.5 милиарда души страдат от някаква форма на инфекция. И не е нужно да пътувате в слаборазвита страна, за се  изложите на риск. Това се случва и в Съединените щати ежедневно.

Чревните паразити могат да бъдат един от двата вида, както е посочено от Parasitology Center, Inc. (PCI)  в Скотсдейл, Аризона. Това изследване ясно показва, че едноклетъчни организми абсорбират хранителни вещества от изпражненията, което причинява възпаление на тънките черва и намалява тяхната способност да абсорбират хранителни вещества. И глистите приемат хранителни вещества от изпражненията или смучат кръв от стените на червата.

Как можете да се заразите с паразити? Може  да сте яли  недопечено месо, да сте консумирали заразена питейна вода или да сте ги абсорбирали през кожата. Заразяването може да бъде с или без симптоми. Може да получите запек и диария, стомашно-чревен дискомфорт, болки в ставите и / или хронична умора.

Според PCI, други признаци и симптоми, когато сте били нападнати от паразити, включват:

  • Мигрена / главоболие.
  • Слабост.
  • Ниски нива на енергия.
  • Повишена температура / световъртеж.
  • Студени тръпки.
  • Изпотяване.
  • Безсъние

И разберете това: паразитите мигрират и така симптомите могат да се променят в зависимост от това къде са паразитите.

Как може да  премахнете паразитите от тялото си? Това са само три начина, с които да започнете:

  1. Прочистване на дебелото черво: можете да направите тази процедура чрез консумирането на определени здравословни храни или сокове. След като дебелото черво е здраво, вие ще откриете, че цялото ви тяло ще се чувства здраво. Опитайте храни, които са естествени детоксикиращи агенти като къдраво зеле, магданоз, кориандър, гъби, лимони, ябълки, ферментирало кимчи, ленено семе и сини сливи. Те могат да бъдат добавени към любимите ви рецепти или изстискани за незабавно усвояване.
  1. Хидротерапия на дебелото черво: този процес включва няколко вливания на вода през тръба в дебелото черво, за да се помогне за премахване на отпадъците и бактериите. "Иригацията или миенето на дебелото черво е процедура, която се е практикувала от хора във всички цивилизации в писаната история и, без съмнение, дори и преди това. С новото пробуждане за здравето, което вече се среща на Земята, хигиена на дебелото черво отново се признава и се практикува от все по-голям брой лица, като основен и съществен аспект на здравето ", каза Dr. Ann Wigmore, международно признат експерт по детоксикация в книгата The Detox Solution.
  1. Клизма: Този процес включва еднократно вливане на вода в долната част на дебелото черво. Можете да използвате купен от магазина комплект или да направите процедурата по вливането с домашни средства. Има толкова много различни рецепти за различни заболявания, включително съставки като алое вера, ябълков оцет, кафе, мляко и мед, зехтин и кокосово масло.

Peyton Kennedy

http://easyhealthoptions.com/rid-body-intestinal-parasites-now/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *