Деменцията сега удря хора в 40-те години – живакът от ваксини причинява бавно, дегенеративно мозъчно увреждане

Mercury-Metal-Vaccine-Shot-Syringe

Деменцията и други неврологични заболявания на мозъка засягат все по-млади и по-млади хора, според ново проучване, проведено от изследователи от Bournemouth University в Англия и публикувано в списание Neurology Surgical International. Тези заболявания са достигнали нива, които са "почти епидемични", заявиха изследователите, и те са ги достигнали толкова бързо, че факторите на околната среда сигурно до голяма степен са виновни.

 "Темпът на увеличаване за толкова кратко време предполага тиха или дори "скрита" епидемия, в която факторите на околната среда сигурно играят основна роля, а не само стареенето", заяви водещият изследовател Colin Pritchard. "Модерният живот произвежда мулти-интерактивни екологични замърсявания, но промените в човешката заболеваемост, включително неврологично заболяване, са очебийни и сочат към въздействия на околната среда."

Смъртността е нараснала повече от два пъти

Изследователите сравняват стойностите на неврологични заболявания на мозъка в 21 западни страни от 1989 до 2010 г. Установено е, че за 2010 г. деменцията се появява средно с 10 години по-рано, отколкото е било през 1989 г. В допълнение, смъртните случаи от неврологично заболяване са се увеличили значително при хора на възраст 55-74 и почти са се удвоили при хора на възраст 75 и повече години.

Тези промени са наблюдавани във всички 21 страни, но в САЩ са далеч най-лоши. В Съединените щати неврологичните смъртни случая при мъжете на възраст над 74 са се утроили от 1989 до 2010 г. и са се увеличили почти петкратно при жените на същата възраст. За първи път в писаната история още по-възрастните американки сега умират от мозъчни заболявания, а не от рак.

Анализът на изследователите показа, че тези констатации не биха могли да бъдат обяснени просто с подобрено лечение на други заболявания.

"От решаващо значение е, че това не случва просто защото хората живеят по-дълго и заболяват от болести, които преди това не са живели достатъчно дълго, за да ги развият. По-възрастните хора развиват неврологична болест повече от всякога", каза Pritchard.

Голяма част от причината със сигурност е и в промените в околната среда, които са настъпили през последните две десетилетия.

"Екологичните промени през последните 20 години се наблюдават в увеличените петролни химикали в околната среда на хората – въздушен транспорт, учетворени моторни превозни средства, инсектициди, повишение във фона на електромагнитното поле и така нататък.

"Тези резултати няма да бъдат добра новина, тъй като има много краткосрочни корпоративни интереси, заради които ще искат да ги игнорират", каза Pritchard.

Връзка с ваксините?

Възможно ли е излагането на живак от ваксините да играе роля в нарастващите темпове на ранното начало на деменция? До 2001 г., съдържащият живак тимерозал се е използвал като консервант в много детски ваксини. Дори и днес, веществото все още се използва при ваксини за възрастни, както и във ваксините срещу грип, поставяни на деца и възрастни.

В изследване, публикувано в Journal of Alzheimer's Disease  през 2010 г., изследователите преглеждат 100 предишни експериментални и клинични проучвания за ефектите на живака върху клетки, животни и хора. Те установили, че продължителното излагане на живак води до много от същите промени, наблюдавани при болестта на Алцхаймер, включително объркване и нарушения в паметта и познавателните функции.

"Живакът явно допринася за неврологични проблеми, чиято честота се увеличава успоредно с нарастващите нива на живак", заяви изследователят Richard Deth. "Изглежда, че живакът и неврологичните проблеми са свързани."

Алуминият, друга обичайна съставка на ваксини, също е свързана с деменция. Така например, проучване от 2009 г., публикувано в American Journal of Epidemiology, установи, че хората с най-високо съдържание на алуминий в питейната вода също имали най-висок риск от деменция. Клиничните проучвания също пряко свързват алуминия с мозъчни увреждания.

И алуминият, и живакът са широко разпространени в околната среда поради замърсяване от други източници. Изгаряните въглища за електроцентрали са най-вече световен източник на замърсяване с живак и имат основен принос за живачното замърсяване на риба. Зъбни пломби също са основен източник на излагане на живак на човека.

 by: David Gutierrez, staff writer
http://www.naturalnews.com/050994_Alzheimers_vaccines_mercury_exposure.html
Sources for this article include:
AlphaFalileo.org
SurgicalNeurologyInt.com
CDC.gov
FDA.gov
Northeastern.edu
NaturalNews.com
AskDrSears.com
NaturalNews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *