Забележително средство бори мазнини, понижава кръвното налягане и защитава зрението

accessible-remedy-fights-fat-lowers-bp-protects-sight-800x600

Ако имаше едно лекарство, което би могло да подобри зрението, да понижи кръвното налягане и да ви помогне да отслабнете, ще бъде лекарството на новото хилядолетие. Вие няма дори да изчакате  да чуете  края на рекламата.

Но можете да получите и трите ползи наведнъж. Вие просто не сте чували за това много, защото тайната се крие в съединение, което не може да бъде патентовано.

То се нарича хлорогенна киселина (chlorogenic acid).

Екстракт от зелено кафе на зърна има много от това съединение, което е и причината хората да губят тегло, когато те го вземат. Едно изследване на въздействието на зелен (непечен) екстракт от кафе на зърна установи, че той помага на хората да губят 17 паунда средно за около пет месеца.

Редица проучвания изследвания показват, че хлорогенната киселина значително понижава кръвното налягане. Средна доза от 140 мг дневно понижава систолното кръвното налягане с 5.6 мм живачен стълб и диастолното с 3.9 мм живачен стълб.

И като че ли вие имате нужда от друга полза за здравето от пиенето на кафе, изследване в Cornell показва, че хлорогенната киселина в кафето е мощен антиоксидант, който предпазва ретината на окото.

Според учените от Cornell,  кафето се състои от 7% до 9% хлорогенна киселина, която може да запази зрението ви от влошаване и предотвратяване на слепотата от увреждане на ретината, глаукома, диабет и стареене.

Ретината е на задната стена на окото. Тя съдържа милиони клетки, които получават светлина и предава информацията на нервните клетки. Ретината е много метаболитно активна и консумира много кислород. Това я прави изключително уязвима към оксидативния стрес.

Хлорогенната  киселина в кафето може да помогне за предотвратяване на потенциални щети от вторичните продукти от тази консумация на кислород.

Ако искате да приемате добавка, а не само да  пиете кафе, потърсете екстракт от зелено кафе на зърна, който има нисък кофеин и най-малко 50% хлорогенна  киселина.

Easy Health Options Staff

http://easyhealthoptions.com/remarkable-remedy-fights-fat-lowers-bp-protects-sight/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *