Перфектно хапче топи мазнини, бори болестите и поддържа тялото ви младо

perfect-pill-melts-fat-fights-disease-keeps-body-young-800x600

Истинското решение е в ... изцяло естествено хапче, което е научно доказано, че ви помага да отслабнете. Ако се придържате към здравословна диета, правите упражнения и взимане това хапче ежедневно, ще изваете тялото си в перфектна физическа форма.

Но дори и да не правите нищо друго, освен да взимате това хапче  всеки ден - пак ще свалите килограми и ще имате  по-здраво тяло и по-добър индекс на телесна маса.

Още по-вълнуващо е, че с това хапче ще подобрите здравето си по един куп други начини. То ще ви помогне да избегнете диабет, рак, множествена склероза, биполярно разстройство и деменция. И отгоре на всичко това, то може да направи червата по-здрави, мозъкът ви по-остър, костите ви по-издръжливи  и кожата ви по-млада.

Знам, че звучи прекалено хубаво, за да е истина. Дневната доза пробиотик наистина може да бъде точно това мощно средство, за което говорим.

Някои лекари все още се присмиват на идеята, че пробиотиците наистина правят всичко, което хората казват, че правят. Това изглежда твърде просто. И в продължение на много години, не е имало достатъчно научни доказателства, за да ги убеди в противното. Но всичко се променя.

Има вече ново научно изследване, което излиза в подкрепа на ползите за здравето от пробиотиците. И последното проучване най-накрая потвърждава веднъж завинаги, че пробиотиците ви помагат да отслабнете.

Ефектът на пробиотиците за загуба на тегло е изследван и преди. В някои проучвания, учените са открили положителна корелация между пробиотичния прием и загубата на тегло, но в други  резултатите не са показателни. Ето защо този път, изследователи от Taizhou People’s Hospital, Taizhou, China, искаха да се уверят, че не е имало място за съмнение.

Те са комбинирали резултатите от 25 рандомизирани опита с над 1900 възрастни хора, проучени в съотношението между консумация на пробиотик и телесното тегло. И те установиха убедително: хората, които приемат пробиотици губят тегло. Ако сте с наднормено тегло, пробиотиците са особено полезни в ви помагат да свалите килограми  според изследователите.

Изследователите също така откриха два важни съвета, които трябва да се следват, ако приемате пробиотици за отслабване:

  • Вземайте ги в продължение на осем седмици или по-дълго, ако искате да изпитате никакви ползи от загуба на тегло.
  • Приемайте повече от един пробиотичен щам дневно.

Предишни изследвания са показали, че пробиотиците в семейството на Lactobacillus са особено ефективни, когато става въпрос за загуба на тегло. Така с няколко щама пробиотични добавки, които включват Lactobacillus,  е едно добро начало, ако  сериозно искате няколко паунда се стопят.

Jenny Smiechowski

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *