Някои опасни лъжи, които докторите казват на пациентите си относно стомашните проблеми

изтеглен файл

Газове? Подуване? Запек? Стомашни киселини? Подобни смущаващи проблеми контролират ли живота ви?

Ако страдате от стомашни проблеми, тогава знаете колко неудобно може да бъде да се живее с такъв проблем. Да обясните на някого защо винаги трябва да бъдете в близост до банята... Или че не можете да дойдете на вечеря, защото знаете, че ако ядете нещо погрешно, ще трябва да си платите за това по-късно. Или че трябва да пропуснете пътуване, игра на голф, или гостуване на внуците си – всичко това заради стомаха ви.

Всеки ден чувам неща от този род от моите пациенти. И това разбива сърцето ми, като виждам колко силно тези храносмилателни проблеми контролират живота им.

Защо стомашните проблеми НЕ са ваша вина

Но това, което наистина ме побърква, са крещящите лъжи, с които моите пациенти са били захранени относно храносмилателните им проблеми.

Точно така ... казах ЛЪЖИ!

Лъжи от фармацевтичните компании, които правят 27 млрд долара годишно от лечебни средства за преодоляване на храносмилателни проблеми.

Лъжи от лекари, които искат да помогнат, но те просто не знаят нещо по-добро.

Но тези лъжи не само са напълно погрешни.

В някои случаи те дори биха могли да влошат още повече вашите храносмилателни проблеми! И да ви създадат сериозни здравни проблеми, като загуба на паметта, чупливи кости и загуба на зрението.

Предварително ви предупреждавам. Тези лъжи са противоречиви.

Но мисля, че го дължите на себе си да знаете истината за това, защо стомахът ви все още ви боли.

И точно затова ще ви разкрия някои от  най-големи храносмилателни лъжи, които унищожават стомаха ви и ви причиняват толкова много чувство на безизходност.

Истинската причина все още да ви боли стомахът

Независимо дали страдате от време на време от запек, газове, подуване на корема, стомашни киселини, диария – или не дай боже от всички тези неща! – тогава продължавайте да четете ...

Защото щом веднъж ви разкрия тези лъжи, най-накрая ще разберете истинската причина защо вашите храносмилателни проблеми не получават никакво подобрение.

Как да ядете отново като тийнейджър ...

Спомняте ли си, когато сте били тийнейджъри и сте могли да нагъвате чийзбургер и млечен шейк без да се замисляте?

Това е било така, защото храносмилателната ви система тогава е била силна и балансирана. Но с течение на времето тя отслабва.

Неща като стрес, лоша храна и стареене просто са причината да се разрушава храносмилателната ви система.

Над 50-годишна възраст сте? Ето защо

храносмилателните ви проблеми не се подобряват

С възрастта, вашите храносмилателни мускули започват да стават по-мудни и се свиват по-бавно. Което е причина храната да се движи по-бавно през стомаха и червата. Резултатът? Храната запушва червата и вие се оказвате със запек.

Може също така с напредване на възрастта да произвеждате по-малко жлъчка (това е зелената течност, произведена от черния дроб, която е от решаващо значение за смилането на храната). Без достатъчно жлъчка вашата храна загнива и ферментира, което води до газове и подуване след ядене.

Ето защо аз винаги казвам на моите пациенти, че трябва да ремонтират, балансират и укрепват цялата си храносмилателна система.

През последните 22 години си създадох име, помагайки на моите „най-безнадеждни" пациенти да се освободят от храносмилателните си кошмари. И съм го правил без обичайното третиране с медикаменти, медикаменти и още повече медикаменти. Като лекар, който разбира и конвенционалната медицина, и природните средства, аз съм в състояние да осигури на пациентите си с най-доброто от двата свята. Поради което преди няколко месеца бях поканен да говоря в Харвардския университет.

А водещи лекари в Сиатъл, Ню Йорк и Чикаго прелитат целия път до Wimberley, Тексас, само за да получат моето мнение, когато не могат да определят своите собствени проблеми с храносмилането.

Но не е нужно да бъде богат лекар, за да се възползват от това, което ще споделя с вас днес.

Защо повечето лекари убийствено грешат,

когато става въпрос за храносмилателни проблеми

След като помагах на стотици пациенти да се освободят от храносмилателните си проблеми, аз осъзнах, че в нито една друга област от медицината няма толкова много неяснота и объркване, както в областта на храносмилането.

Така че приех като моя мисия да направя нещо по този въпрос!

Което и обяснява защо написах този доклад, в който описвам 5-те най-големи лъжи относно храносмилането, които ви причиняват толкова много болка, тревога и разочарование.

Независимо дали страдате от газове и подуване на корема, след като ядете, болезнени пристъпи на запек или спорадични стомашни киселини, които ви държат будни нощем ...

Лъжите, които разкривам в този доклад, ще се отворят очите ви към това, което наистина се случва с вашето храносмилане.

И всичко започва с ...

Dr. Lane Sebring M.D.
Digestive Specialist, Owner of The Sebring Clinic

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *