Тази лесна стъпка може да спре артрита от влошаване

 

изтеглен файл

"Така ли е? Аз мога да се справя с това!"

Когато за първи път се появи артритът, не може да изглежда толкова зле. Разбира се, има някаква болка ... и, разбира се, просто не е комфортно.

Но в началото често е толкова леко, че повечето хора се изкушават да мислят, че това не е толкова страшно.

Те нямат представа как ще продължава нататък!

Дами, ако сте в подобно положение, но не е твърде лошо все още ... трябва да направите две неща.

На първо място, не забравяйте да кажете благодарствена молитва тази вечер, защото сте получили голям подарък. Дадено ви е време да се предпазите от влошаване на артрита.

И на второ място, захващайте се за работа - защото най-новото изследване разкрива нещо, което можете да направите, за да се спре тази болка навреме и дори да обърнете хода.

Това не е медикамент и няма да ви струва и стотинка, като ще ви отнема само  25 минути на ден.

Този прост трик може да направи нещо невероятно: според новото изследване, това действително може да реверсира щетите в колената ви!

Ежедневна разходка пеша или участие в някаква друга дейност, която да ви кара да действате с краката си така, че да се стимулира потока в колената ви на нещо, наречено гликозаминогликан.

Това е по същество "масло" за ставата ви, защото действа като смазка вътре в коляното, за да се запази хрущялът здрав.

В най-ранните етапи на остеоартрит  като че ли има теч на масло ... и като резултат гликозаминогликановите нива спаднат рязко.

Но новото проучване показва как три часа на седмица - 25 минути на ден - на бързо ходене или "Скандинавско ходене" (по същество, бързо ходене с щеки) могат да поддържат нивата на гликозаминогликана по-високи.

Когато тези нива остават високи, имате повече смазване ... а повече смазване означава по-малко щети и по-добро цялостно здраве в хрущяла.

Ако можете да спрете артрита на този етап, може би вие никога няма да имате по-високи нива на болка и прословутата загуба на функция, които често бележат по-напредналите форми на заболяването.

"Аз мога да се оправя с това!" няма да е просто оптимизъм. Това ще бъде вашата реалност.

Новото изследване е върху по-възрастни жени, но няма съмнение, че този подход може също да помогне на много хора.

А ако искате още по-добър шанс за успех, дайте на колената си единственото нещо, което им трябва, за да се възстанови този разлагащ се хрущял. Добавете към казаното добавки с глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген, куркумин.

By Dr. Mark Stengler

Post by I & V.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *