Все още ли вярвате, че твърде многото калории и твърде малкото упражнения са основната причина за затлъстяването?

изтеглен файл (1)

Все още ли вярвате, че твърде многото калории и твърде малкото физически упражнения са основната причина за затлъстяването?

Ако приемете тези открай време разпространявани вярвания, не сте сами. Много хора вярват в това ... Те вярват, че за да отслабнете се изискват физически упражнения, намаляване на калориите и промени в поведението.

В новата си книга The Fat Switch д-р Джонсън помага да се унищожи това погрешно убеждение, което сериозно ще ви попречи да постигнете някога идеалното си тегло.

Д-р Джонсън чрез своето внимателно проведено изследване е заменил тези и други митове с опиращи се на науката "истини":

  • Големите порции храна и твърде малкото физически упражнения са резултат от това, че „превключвателят на мазнини“ е включен.
  • Метаболитният синдром е нормално състояние, използвано от животните, за да складират мазнини.
  • Пикочната киселина се увеличава от определени храни и причинява затлъстяване и инсулинова резистентност.
  • Съдържащите фруктоза захари причиняват затлъстяване не чрез калориите, а чрез включване на превключвателя на мазнини.

На базата на ценно и жизненоважно ново проучване д-р Джонсън предлага разнообразни процедури, които могат да помогнат да се обърне хода на превключвателя, който ви пречи да достигнете вашето идеално тегло и процента телесни мазнини.

Чрез разбирането на тези древни защитни механизми, които споделяме с почти всички животни, вие сега вече можете да направите прости промени, които да насърчават желаното отслабване и да повишат перспективите ни за по-дълъг и по-здрав живот.

И може да сте сигурни, че когато следвате лесния за разбиране план на д-р Джонсън, сте в добри ръце ... Многобройните му изследвания са публикувани в някои от най-престижните и уважавани медицински и научни издания в света.

Ако сте се уморили от опитите за отслабване и от провалите ... и искате най-накрая да разберете защо това е било толкова трудно - и еднакво важно да не качвате повече килограми, тогава The Fat Switch е за вас.

Това е сложна загадка, но добрата новина е ... най-накрая някой пропука кода. И сега може за бъде ваш.

д-р Дж. Мъркула

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *