ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ОТСЛАБНЕМ ТРАЙНО И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ДА ПОДОБРИМ СВОЕТО ЗДРАВЕ И ВЪНШЕН ВИД?

Оказва се, че може! И това не е рекламен трик, а научно доказан факт, опиращ се на автофагията ̶ откритие, получило Нобелова награда за 2016 г. Тази вълшебна процедура, която ние наричаме фастинг, е позната с различни имена. Интермитентно гладуване, лечебен глад, периодичен глад и други ̶ това са най-често срещаните определения, които според нас, практикуващите тази техника вече 8 години - са неподходящи. Причината е в това, че терминът „глад“ активира в хората атавистични усещания, които блокират прилагането на тази оздравителна практика. Ние не гладуваме, а практикуваме фастинг - празник за сетивата, който възстановява естествения ни биологичен ритъм.

Фастингът е една от най-модерните и успешни тенденции в алтернативната медицина и самолечението с природни средства, която напоследък става абсолютен хит. При фастинга няма спазване на различни режими за постигане на различни цели - отслабване, реверсиране на хронично заболяване и други. При практикуването на фастинг всичко се получава комплексно и хармонично с единна методика.

Казано по друг начин, това е вид отдих, почивка за организма с различна продължителност, която може, и дори е задължително, да бъде практикувана от всеки, в зависимост от личните особености. За да позволите обаче на фастинга да прояви своите уникални възможности, трябва да сте наясно както с основните му принципи, така и с различните техники и процедури, разположени в дневен, седмичен и годишен график. В него няма нищо сложно и изкуствено. Прилагането на фастинг просто възстановява естествения ритъм на живота.

Внимание: здравословните цикли на фастинга са приятни, приемат се леко и са съобразени с индивидуалните нужди на всеки. Помислено е и за епикурейците - има дни, в които всеки може да яде това, което му се иска, в количествата, които го удовлетворяват. Фастингът е цялостен начин на живот, в който не се броят калории, няма забранени (а само препоръчителни) храни и физическите упражнения са сведени до ред ежедневни ненатоварващи дейности.
С помощта на фастинга авторът свали 40 кг. и вече повече от седем години трайно поддържа теглото си!

За да обясним как става всичко това, организираме поредния семинар за всички желаещи. Той ще се проведе тогава, когато за участие се запишат минимум 30 души. Цената на семинара е 30 лв. Всички участници ще получат в електронен вид и книгата „Фастингът ̶ най-доброто средство за здраве, отслабване, красота и дълголетие“, която на свободна продажба струва 19 лв.

Фастингът, разбира се, не е самоцел. Той има определена продължителност, но през останалата част от времето човек се храни. С какво, колко и как трябва да се храним, трябва ли да приемаме допълнително витамини, минерали и други хранителни добавки, е необходимо да се изясни, за да бъдат храненето и лечебното гладуване в пълен синхрон.

Записването става на имейл valvess@iv-auto.com.
Допълнителна информация чрез http://healthnearnature.com/ или https://www.facebook.com/Здраве близо до природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *