„ПЕРФЕКТНАТА БУРЯ“ ЗА ВАШИТЕ МИТОХОНДРИИ И ЕНЕРГИЙНО ГЛАДНИ ОРГАНИ

 

 

Скъпи приятели,

Между  празненствата и веселията, свързани с това време на годината, Dr Mercula поставя въпроса за митохондриите - жизнено важна част на нашите клетки, наричана често „клетъчна електроцентрала“. Струва ни се, че не е излишно да се поинтересуваме от  възможността да бъдем здрави и красиви, а и да живеем по-дълго...Статията е кратка, а продължението ѝ ще пуснем веднага след Новата Година! Бъдете живи, здрави и много-много щастливи и, разбира се,  внимавайте за  опасностите от „перфектната буря“ , насочена към  здравето на вашите клетки!

I&V

Това, което ще споделя с вас, според мен е абсолютно необходимо за всички над 30-годишна възраст. Но не спирайте да четете, ако сте на възраст под 30 години, защото това също е важно за вас…защото  има важни последствия за клетъчното ви здраве - и това важи за сърцето и другите органи, мозъка, мускулите и младежкия ви вид и способност да живеете щастлив, здравословен живот!

Така че защо избирам 30-годишна възраст? За повечето хора това бележи началото на спад в производството на важно хранително вещество, заедно с отслабване на способността да се преобразува в активна използваема форма. За някои хора този спад може да започне още по-рано.

Наречете го като перфектна буря, ако искате…

Защото започват да се случват и две други неща, които наистина могат да изложат на риск вашите клетки и органи. Нападенията върху вашите клетки от свободните радикали се увеличават с напредването на възрастта ви и естествените защити на организма ви за борба с тях постепенно отслабват.

Изследователите вече знаят, че тези четири фактора могат да се превърнат в потенциално опасна ситуация за вашата клетъчна енергия и здраве, особено за вашите митохондрии.

И тъй като вашата митохондриална функция е в основата на всичко, което се случва в тялото ви, този риск се простира най-вече към енергийно-взискателния сърдечен мускул и скоростта, с която вашите органи остаряват.

Но не е нужно да стоите безпомощно и да позволявате на бурята да опустоши тялото ви. Изследователите са идентифицирали мощен инструмент, който може да помогне за промяна.

Нека ви разкажа за това…

Какво са митохондриите и защо са от съществено значение за цялостното здраве на тялото

Повечето от вашите клетки съдържат няколко стотици митохондрии - малки фабрики за енергия, които доставят по-голямата част от горивото и енергията, които тялото ви произвежда.

Тези клетъчни електроцентрали създават енергия под формата на АТФ или аденозин трифосфат от храната, която консумирате, комбинирана с кислород.

Тъканите в тялото ви, които са по-енергични, като сърцето, мозъка, бъбреците и мускулите, имат повече митохондрии, за да отговорят на техните нужди.

 

https://products.mercola.com/coq10-ubiquinol/?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=dpe&utm_campaign=20181228Z2&et_cid=DM256226&et_rid=504959227

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *