КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА НЕ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА СРЕЩУ РАКА

 

 

Смъртните случаи, свързани с рака, са спаднали драстично през последните 20 и повече години.“

И конвенционалната медицина и Биг Фарма искат да повярвате, че това е благодарение на тях. Те ще ви кажат, че са изкоренили канцерогените, намалили са експозицията ви и са създали блестящи "медицински постижения" за лечение на болестта.

Но има само един, ярък проблем:

Въпреки че смъртните случаи, свързани с рака, намаляват, броят на раковите диагнози всъщност се е увеличил!

Сега ще ви покажа РЕАЛНИЯ начин да не станете статистика за рака.

 

ГРОЗНАТА  ИСТИНА

Нека да надникнем зад завесата.

 

Смъртните случаи, свързани с рака, са намалели – в голяма степен е вярно. Нов доклад показва, че общата смъртност е намаляла с 27% от 1990 г. насам.

 

Но главната причина за понижаващата се тенденции е, че смъртните случаи от рак на белите дробове стават все по-редки. Новите закони за тютюнопушенето и повишеното обществено познание се оказаха ефективни.

 

В крайна сметка, най-добрият начин да оцелееш от рака е никога да не го получиш!

 

И точно там природната медицина наистина може да промени нещата в живота ви.

 

Четири начина да ударите рака ПРЕДИ той да ви удари

 

Има едно банално клише, но е и една от най-важните фрази, които трябва да имате предвид: грам превенция е равностоен на килограм лекове.

Освен това, всяко едно от тези изцяло естествени средства може да помогне на тези, които вече са били диагностицирани; тези природни средства ще се насочат към нежеланите странични ефекти от химиотерапията и дори могат да направят лечението по-ефективно:

 

  • Първият ви приоритет трябва да бъде да получавате достатъчно витамин D. Повечето хора са в дефицит, а проучване след проучване показат, че вит. D засилва имунната система и може да помогне за предпазване от ВСЕКИ вид рак.

 

Помнете, че с напредването на възрастта за тялото ви става все по-трудно да превърне слънчевата светлина във витамин D, затова е най-добре да намерите качествена добавка. В пари на доза, витамин D е сред най-евтините и най-мощните витамини, които можете да включите в ежедневието си. Вземайте по 4000 IU на ден.

 

Просто не забравяйте да се консултирате с вашия лекар преди да започнете да го добавяте, за да избегнете всякакви усложнения.

 

  • Включете куркумин в ежедневния си режим. Това хранително вещество е едно от най-ефективните и всестранни естествени борци с болестта. Това е активната съставка в куркумата, подправката, която добавя сила към кърито.

 

Освен борба с рака, куркуминът може да помогне за облекчаване на депресията, да намали риска от сърдечни заболявания и да контролира метаболитния синдром. Куркуминът дори може да намали възпалението и подутините в тялото – без никакви вредни странични ефекти!

 

Дума на предпазливост: куркумата може да действа като разредител на кръвта, така че изяснете това с вашия лекар, ако сте на медикаменти.

 

 

  • Силимаринът (Silymarin) - екстрактът от семената на белия (млечния) трън - е мощен антиоксидант, който се бори с рака.

 

Проучване от 2008 г. установи, че белият трън всъщност е достатъчно силен, за да се бори с много видове рак.

 

Не само това, той направи по-ефективни болезнените химиотерапии, така че пациентите останали с по-малко сесии!

 

  • Добавки с МСМ (метил сулфонил метан). Макар да е изцяло природно хранително вещество, откривано в съдържащите сяра зеленчуци като броколи и чесън, този нутриент е по-вкусен в количествата, необходими в неговата добавъчна форма.

 

В едно проучване МСМ показа способността да постави на глад раковите клетки чрез унищожаване маршрутите им на снабдяване. МСМ също така помага при заздравяването на рани, докато същевременно убива ракови клетки – нещо, което не може да се надяват да постигнат основните масови лечения!

Dr. Glenn S. Rothfeld, M.D., по пощата

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *