РАКЪТ И НОВАТА БИОЛОГИЯ НА ВОДАТА

 

 

Публикуваме тази статия, тъй като изводите от нея, съвпадат с факти, които се виждат от всички, само не и от компетентните институции, най-вече от Биг Фарма. Както  сме отбелязвали и на други места, „войната“ с рака, за която бяха похарчени огромни средства, не може да се похвали с кой знае какви резултати. Авторът цитира проучване, което показва, че подобрението в статистиката за рака в резултат на химиотерапията е 2,3%.  "Това е нелепа възвръщаемост на инвестиция от 500 милиарда долара ... Вероятно най-скъпото начинание, което хората са предприемали, освен може би война", казва Dr. Thomas Cowan.

I&V 

Dr. Thomas Cowan е практикуващ лекар, член на учредителния съвет и вицепрезидент на фондацията Weston A. Price.

Преди съм интервюирал Cowan по редица различни теми, включително връзката между ваксините и автоимунното заболяване , използването на нискодозов налтрексон за автоимунно заболяване и нови лечения за сърдечни заболявания . Тук обсъждаме последната му книга „ Ракът и новата биология на водата “.

"Написах серия от три книги. Първата за сърцето, втората за ваксините и автоимунитета, а после тази за рака. Като влязох в него, разбрах, че всичко е свързано с водата", казва Коуан.

„Първата книга беше в основата на две предпоставки: Едното е, че сърцето не изпомпва кръвта. Причината за движението на кръвта в тялото ви не е, защото има задвижване от сърцето [, но] поради динамиката на водата ...

Тогава попаднах в книгата за ваксините и какво означава детска болест. Това ме отведе по-задълбочено от това, от което са изградени клетките. Някак ме удари, че целият проблем с рака е цитоплазмен, т.е. проблем с водата.

Това стана като кулминацията на тази поредица от писане и мислене за човешката биология, изобщо за биологията и за това колко погрешно имаме основното нещо. "

Ракът и биологията на водата

През 1971 г. президентът Никсън обявява война на рака . Както отбелязва Коуан, току-що бе открит онкогена по това време, което се смяташе за причината, поради която хората имат рак.

През десетилетията след това огромни суми пари са били изразходвани за изследвания на рака. Ако онкогените бяха правилната цел, войната с рака трябваше да бъде спечелена досега, но все пак ние не сме по-близо до лечението, отколкото бяхме тогава. Коуън цитира изследвания на австралийското правителство, което стигна до заключението, че подобрението в статистиката за рака в резултат на химиотерапията е 2,3%.

"Това е нелепа възвръщаемост на инвестиция от 500 милиарда долара ... Вероятно най-скъпото начинание, което хората са предприемали, освен може би война", казва Коуан . "Какъв е проблемът? Проблемът, който представих в книгата е, че ракът не е проблем на онкогените. Това дори не е проблем на ДНК. Това дори не е проблем на ядрото ...

През годините има редица изследвания, при които те трансплантират ядрото от здрава клетка в друга здрава клетка и потомството е нормално, както бихте очаквали.

Но след това те извеждат ядрото от ракова клетка, където тези онкогени [са], ДНК, която уж причинява рак, и го поставят в здрава цитоплазма, потомството е нормално. Когато вземат нормално ядро ​​и го поставят в цитоплазмата на ракова клетка, той превръща потомството в рак.

Този прост експеримент ви казва къде точно в клетката се крие проблемът с рака, кой е в цитоплазмата. Клетката има две части. По същество това е липидна биомембрана, която има ядро ​​и цитоплазма. Цитоплазмата е основно структурирана вода или гел.

Сега знаем, че цитоплазмата е мястото на рака. Събитията в ядрото са следствие от дегенерация на цитоплазмата, а не обратното.

Когато тези изследователи направиха това и установиха ясно, че мястото на проблема с рака е в цитоплазмата, те постулират, че нещо в здравата цитоплазма трябва да може да лекува мутациите на ДНК в ядрото, за което няма доказателства. "

Analysis by Dr. Joseph Mercola

October 13, 2019

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/10/13/structured-water.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1ReadMore&utm_campaign=20191013Z2&et_cid=DM368351&et_rid=727748262

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *