КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЗИМЕН СЕЗОН?

 

 

Зимният сезон вече идва, а ако се съмнявате в това, просто забележете честотата на телевизионните реклами за ваксини срещу грипа.

Мисълта, че грипната ваксина може да ви предпази от грип,  не само крие недостатъци, но  не е и без рискове.

Първо, съществуват десетки вируси за противогрипни ваксини, а как фармацевтичните компании знаят кой щам на вируса ще бъде ендемичен през този сезон? Няма как да се предвиди това, така че в най-добрия случай това е глупост.

И така, какво можем да направим, за да избегнем грипа, или в случай, че го получим, какво можем да направим, за да го преодолеем?

Простият отговор е: укрепване на имунната система, така че може да се бори с нахлуващите вируси и да ги унищожава, преди те да се размножат до ниво, при което клинично заболяване (обикновената настинка) е в пълен разцвет.

Холистично има малко натурални продукти, които можете да приемате, за да засилите имунната си система;

Витамин С в 1000 mg два пъти на ден, билки като ехинацея, хидрастис и коластра (трансферен фактор).

Приемът на тези продукти е лесната част, важно е да се спазва начин на живот, който е благоприятен за силна имунна система. Това включва подпомагане на надбъбречните жлези (стресовите жлези) чрез намаляване на стреса и непрекъснат сън в продължение на поне 7 часа на нощ.

Седемдесет процента от нашата имунна система пребивава в червата, така че правилната диета и доброто функциониране на червата е от изключително значение за наличието на ефективна имунна система. Повечето от нас трябва да приемат храносмилателни ензими и пробиотици, за да поддържат „здрави черва“.

В случай, че хванем „настинка“ този сезон, можем да я съкратим или напълно да я прекъснем, ако увеличаваме витамин С до 1000 mg на всеки 3 часа и добавяме прополис.

https://drdekel.com/content/how-can-you-protect-yourself-winter-season

Dr. Moshe Dekel, M.D. Holistic Physician

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *