БЪРЗО ЗАДЕЙСТВАНАТА ВАКСИНА COVID-19 – КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРКА?

 

Бил Гейтс - който незаконно инвестира в индустриите, в които дава благотворителни дарения и насърчава глобална програма за обществено здраве, която е от полза за компаниите, в които е инвестирал - твърди, че животът не може да се върне към нормалното, докато не можем да ваксинираме глобалното население срещу COVID-19. 1 , 2

И според бялата книга на фондацията Рокфелер, 3 „Национален план за действие за тестване на COVID-19“, проблемите с поверителността „трябва да бъдат отменени“, за да може да се получи достъп до ваксинация и да се утвърди статуса на инфекция на всеки индивид, преди да бъде дадено разрешение за влизане в училище офис сгради, места за работа, летища, места за концерти и спорт и др.

В момента ни казват, че "трябва" да се откажем от гражданските си свободи, защото можем да разпространим вирус на потенциално уязвим човек. За да предотвратим смъртта от хора, които се движат свободно, ни казват, че трябва да спрем да живеем.

Въпреки това през всеки сезон на грип през историята хората се движат, разпространявайки инфекцията наоколо и улеснявайки придобиването на естествен стаден имунитет Несъмнено повечето хора, които някога са напускали къщата си с настинка, или друг грип във всеки момент от миналото, неволно са разпространили заразата върху други, някои от които може да са завършили със сериозен случай на заболяване и някои от който в крайна сметка може да е умрял от него.

Просто няма начин да се предотврати завинаги подобна верига от събития. Както отбеляза генералният прокурор Уилям Бар в интервю с Хю Хюит, 4 „въздействия върху свободата“ бяха приети „с ограничена цел да се забави разпространението, което е огъване на кривата. Не ги възприехме като цялостен начин за справяне с това заболяване. "

Всъщност, отказът от нашите граждански свободи в стремежа да предотвратим всички бъдещи смъртни случаи от инфекциозно заболяване е дълбоко погрешно и няма да работи в дългосрочен план.

Все пак хората по целия свят са ефективно манипулирани и промити мозъци с внимателно откровена пропаганда, получена от масово поведенческо наблюдение, за да се спре животът, докато няма ваксина. Разбира се, дотогава ваксинацията вероятно ще стане задължителна за всеки, който иска да се върне към редовен живот.

За да извадят този глобален план за „наблюдение на заболяването“ (който в крайна сметка ще бъде обвързан с цифрови схеми за финансиране и идентификация, които също са в процес на разработка), тези, които се застъпват за „нов нормален“, се нуждаят от ваксина и се нуждаят от нея бързо, докато страховете все още доминират в новините.

Създателите на ваксини се състезават за създаване на ваксина COVID-19

Тестът за безопасност на ваксините обикновено оставя много да се желае да започне с това, но когато става въпрос за бързо проследени пандемични ваксини, тестът за безопасност се ускорява и става още по-неадекватен. Ваксината COVID-19 може всъщност да бъде най-бързо проследената ваксина, създавана някога в историята, което налага премахването на необходимите стъпки за тестване за безопасност, като например тестване на животни. 5 , 6

5 май 2020 г. The New York Times съобщава 7, че Pfizer, в сътрудничество с BioNTech, трябва да започне изпитвания на хора на ваксина срещу COVID-19 на 11 май 2020 г. в САЩ, ако успее, ваксината може да бъде пусната в рамките на FDA - одобрено разрешение за спешна употреба (EUA) 8 още през септември 2020 г. - нечуван срок за всяка разработка на ваксина.

Други производители на ваксини обявиха, че кандидатите за ваксина ще бъдат готови и през септември 9 - далеч по-рано от първоначалните 18 месеца до две години, които Гейтс, Фоучи и други власти първоначално прогнозираха в началото на тази пандемия.

23 април 2020 г. дузина здрави немски доброволци, на възраст от 18 до 55 години, получиха кандидата за ваксина на Pfizer, известен само като BNT162. 10 Очаква се този процес в крайна сметка да бъде разширен до 200.

Защо възрастните хора, които са най-уязвими от усложненията на COVID-19, биха били изключени е въпрос, който си заслужава да се зададе - особено в светлината на парадоксалното повишаване на имунитета, за което са известни коронавирусните ваксини. (Ще разкажа това в по-късен раздел.)

Пробното проучване в САЩ ще включва 360 здрави доброволци в първия етап и още 8 000 във втория етап. Доброволците ще бъдат разделени в четири групи, като всяка група получава една от четирите вариации на ваксината. Изпитването се провежда в Медицинското училище на Grossman на Ню Йоркския университет, Медицинския университет в Мериленд, Медицинския център на Университета в Рочестър и Медицински център на детската болница в Синсинати...

Ваксината срещу COVID-19 ще бъде  различна от всяка друга

Подобно на Moderna и няколко други конкуренти, ваксината Pfizer / BioNTech използва пратеник РНК (mRNA), а не живи или атенюирани (инактивирани) вируси, отглеждани в животински клетки. Сред кандидатите за ваксина са тези, които съдържат уридин-съдържаща иРНК (uRNA), нуклеозидна модифицирана иРНК (modRNA) и самоусилваща се иРНК (saRNA). 12 ...

Така че не само имаме работа с нов вирус, чиято механика все още не е напълно разбрана (някои експерти сега твърдят, че изглежда генетично разработен вирус, който атакува кръвта 14 повече, отколкото белите дробове, например), те също използват нова ваксина на базата на РНК, която никога не е била използвана досега.

Какво може да се обърка? Според мен - почти всичко. Това може да се превърне в глобална катастрофа, подобна на която никога не сме преживявали.

Бързо проследената ваксина може да има катастрофални последствия

В моето скорошно интервю с Робърт Кенеди-младши той обобщи историята на развитието на коронавирусната ваксина, която започна след избухването на три епидемии от SARS, започвайки в началото на 2002 г. Две от тези три епидемии бяха създадени в лаборатория организми. Китайци, американци и европейци започнаха да работят върху коронавирусна ваксина и около 2012 г. имаше около 30 обещаващи кандидата.

Както обясни Кенеди, четиримата най-добри кандидати за ваксина бяха дадени на порове, които са най-близкият аналог на човешките белодробни инфекции. Кенеди обясни какво се случи след това:

„Поровете са имали изключително добър отговор на антитела и това е показателят, чрез който FDA лицензира ваксини… Те правят серологичен отговор [тест] вижте„ Развихте ли в кръвта си антитела срещу този целеви вирус? “ Поровете развиха много силни антитела, така че те си помислиха: „Ударим джакпота“. И четирите от тези ваксини ... действаха като чар.

Тогава се случи нещо ужасно. След това тези порове бяха изложени на дивия вирус и всички умреха. [Те развиха] възпаление във всичките си органи, дробовете им спряха да функционират и те умряха ...

Същото се е случило през 60-те години на миналия век, когато се опитват да разработят ваксина срещу RSV, която е заболяване на горните дихателни пътища, много подобно на коронавирус.

По това време не са го тествали на животни. Те отидоха право на човешки тестове. Те са го тествали върху Мисля, че около 35 деца и се случи същото. Децата разработиха шампионска реакция на антитела - здрава, издръжлива.

Изглеждаше перфектно [но когато] децата бяха изложени на дивия вирус, всички се разболяха. Двама от тях загинаха. Те изоставиха ваксината. Това беше голям смут за FDA и NIH. "

Причината зад парадоксалното повишаване на имунитета

Какво би могло да обясни този озадачаващ резултат? Защо поровете са умрели, когато са били изложени на дивия вирус, въпреки че са имали здрав отговор на антителата към ваксината?

Както е обяснено от Кенеди, след като разгледаха въпроса допълнително, изследователите през 2012 г. откриха, че коронавирусите произвеждат не само едно, а два различни вида антитела - неутрализиращи антитела 15, които се борят с инфекцията, и свързващи антитела 16 (известни също като ненеутрализиращи антитела), които не могат предотвратяване на вирусна инфекция.

Неспособни да предотвратят вирусна инфекция, свързващите антитела могат вместо това да предизвикат „парадоксален имунен отговор“ или „парадоксално повишаване на имунитета“. „Това означава, че изглежда добре, докато не се разболеете, и след това прави болестта много, много по-лоша“, каза Кенеди и добави:

„ Коронавирусните ваксини могат да бъдат много опасни и затова дори нашите врагове, хора, които мразят вас и мен - Питър Хотес, Пол Офит, Иън Липкин, всички казват:„ Трябва да бъдете наистина, наистина внимателни с тази ваксина “.

Освен това, в интервюто ми с д-р Мерил Нас, което ще се проведе на 24 май 2020 г., тя отбелязва, че Ралф Барик от Университета в Северна Каролина - който сътрудничи широко с Ши Дженли от Института по вирусология в Ухан и който е широко известен като такъв , ако не водещият коронавирусен вирусолог в света - прогнозира, че ваксината ще бъде абизмална недостатъчност при възрастните хора, които се нуждаят най-много от нея.

Много от ваксините COVID-19, които в момента работят, използват mRNA, за да инструктират клетките ви да направят SARS-CoV-2 шип протеин (S протеин), с други думи, гликопротеинът, който се свързва с ACE2 рецептора на клетката. Това е първият етап от двуетапния процес, който вирусите използват, за да влязат в клетките.

Идеята е, че създавайки SARS-CoV-2 шип протеин, имунната ви система ще започне производството на антитела, без да ви разболява в процеса. Но проверяват ли всъщност кое от двата типа антитела ще произведе този процес?

Дали инжектирането на тРНК ще предизвика производството на неутрализиращи антитела или ще произведе свързващи / неутрализиращи антитела? Просто проверката за отговор на антитела може да не е достатъчна.

Загриженост за пропагандист на ваксина

Бързо проследяването на развитието на ваксината има значителен риск. Най-добрият сценарий (твърде малко вероятно) е, че той просто ще бъде неефективен (което обикновено е ваксината срещу сезонния грип ) или, много по-вероятно, ще предизвика сериозни странични ефекти (както беше при бързо проследяваната 1976-1977 и 2009-2010 ваксина срещу свински грип срещу H1N1), или просто може да влоши инфекцията, а не да я предотврати, както беше при предишните коронавирусни ваксини. Както съобщава Ройтерс: 17

„Проучванията сочат, че коронавирусните ваксини носят риска от това, което е известно като подобряване на ваксината, където вместо да предпазва от инфекция, ваксината всъщност може да влоши заболяването, когато ваксиниран човек е заразен с вируса.

Механизмът, който причинява този риск, не е напълно разбран и е един от спънките, които попречиха на успешното развитие на коронавирусна ваксина ...

„Разбирам значението на ускоряването на сроковете за ваксините като цяло, но от всичко, което знам, това не е ваксината, с която да се справя“, д-р Питър Хотес, декан на Националното училище по тропическа медицина към Медицинския колеж „Бейлор“, каза на Ройтерс. "

Идвайки от непоколебима про-задължителна пропагандистка ваксинация като Hotez, това наистина казва нещо. Излишно е да казвам, че производителите на ваксини COVID-19 ще бъдат обезщетени от финансова отговорност, независимо колко жертви може да причини бързо проследена ваксина.

Бързо проследена ваксина срещу свински грип, причинена от генетични изменения

Свинският грип H1N1 от 2009 г. беше най-новата забележителна пандемия и си струва да си припомним какво се случи с европейската бързо проследена ваксина. Европа ускори процеса на одобрение, което позволи на производителите да пропуснат мащабни изпитвания върху хора 18 - решение, което се оказа трагични последици 19 за неизброим брой деца и тийнейджъри в цяла Европа.

През следващите няколко години, свински грип ваксина с адювант ASO3 Pandemrix (използван в Европа, но не и в САЩ през 2009-2010 г.) е в причинно-следствена връзка 20 към детството нарколепсия, който рязко скочи до небето в няколко държави. 21 , 22

Децата и тийнейджърите във Финландия, 23 във Великобритания 24 и Швеция 25 бяха сред най-тежките удари. По-нататъшните анализи установяват покачване на нарколепсията сред възрастни, които също са получили ваксината, въпреки че връзката не е толкова очевидна, колкото тази при деца и юноши. 26

Изследване от 2019 г. 27 съобщава, че открива „нова връзка между свързаната с пандемикс нарколепсия и некодиращия РНК ген GDNF-AS1“ - ген, за който се смята, че регулира производството на невротрофичен фактор от глиална клетка или GDNF, протеин, който играе на важна роля за оцеляването на невроните. 

Те също потвърдиха силна връзка между индуцираната от ваксина нарколепсия и известен хаплотип, предполагайки, че „промяната в гените, свързани с имунитета и преживяемостта на невроните, може да взаимодейства, за да увеличи чувствителността към нарколепсия, предизвикана от пандемикс при определени индивиди.“

В допълнение към това, има изследване 28 , което показва, че ваксината срещу свински грип срещу H1N1 е една от петте инактивирани ваксини, които увеличават общата смъртност, особено сред момичетата.

Дебакълът на Pandemrix трябва да бъде поучителен. Никой не предполагаше, че грипната ваксина ще има генетични последици, но въпреки това се случи. Сега те предлагат инжектиране на иРНК, за да накарате всяка отделна клетка във вашето тяло да произвежда SARS-CoV-2 шип протеин. Как е възможно да мислим, че дългосрочните последствия от това ще бъдат ясни до септември?

По-безопасни ваксини могат да бъдат направени

В моето скорошно интервю с д-р Джуди Миковиц. е клетъчен и молекулен биолог, тя посочва, че има начин да се произведе много по-безопасна ваксина срещу COVID-19. Разбира се, нейното предложение никога няма да види светлината на деня или някога да бъде разгледано.

Тя предлага нова ваксина за вируси като SARS-CoV-2, която включва алфа интерферон, малки количества от вируса и пептид Т, които биха блокирали взаимодействието на вируса и предпазват вашите Т клетки от заразяване.

Интерферон тип 1 29 , 30 , 31 е вид полезен цитокин, освободен от тялото ви като една от първите му линии на защита срещу вирусни инфекции. С две думи, тя пречи на вирусната репликация. Показано е също така, че потиска някои видове тумори. Като част от вашата имунна система, тя усвоява вирусна ДНК и вирусни протеини в заразени клетки, като същевременно защитава неинфектирани съседни клетки.

Интерферон алфа и бета също помагат за регулиране на вашия имунен отговор. Както е отбелязано в документ 32 от 2018 г. за двойствения характер на интерферони от тип 1 и тип 2, „както антивирусните, така и имуномодулиращите функции са критични по време на вирусна инфекция не само за ограничаване на репликацията на вируса и иницииране на подходящ антивирусен имунен отговор, но и за негативно регулиране на това отговор за минимизиране на тъканното увреждане. "

За разлика от конвенционалните ваксини, които се инжектират предимно, това би било перорално и стимулира само хуморални реакции на антитела. Нейната версия също би причинила вроден клетъчен имунитет от Т клетките. Както Миковиц обясни в скорошното ми интервю с нея, включено в „ Могат ли ретровирусите да играят роля в COVID-19? ":

„Бях част от екипа, който за първи път използва имунната терапия, пречистен интерферон тип 1 алфа, като лечебна терапия за левкемия. Това изследване продължава десетилетия, [все още] Администрацията по храните и лекарствата казва: „Не можете да го използвате, за да предотвратите скока на коронавирусите от животни [към хора]“.

[Тип 1 интерферон] е проста храна. Това е обикновен спрей. Вече го имаме на рафта, направен от Merck, [все още] Merck прекрати използването му. Защо бихте направили това, ако това беше първа линия ... превенция? Интерферон алфа е най-добрият антивирус на тялото ви срещу коронавируси и ретровируси. “

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/05/22/coronavirus-vaccine-timetable.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20200522Z2&et_cid=DM540633&et_rid=877057259

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *