Представяне на книгата на Илиана Веселинова

ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА…Iliana_BookCover

КОГА, ЗАЩО И КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ НАШЕТО ЗДРАВЕ

 

Днес с радост и възхищение ви представяме великолепната книга на Илиана „Помислете върху това… кога, защо и как да поддържаме нашето здраве“. Този всеобхватен труд е стъпил върху най-съвременните научни изследвания и се отнася до всеки, който държи да има собствена позиция по отношение на здравето, независимо от личните си предпочитания и начин на живот. Няколко години Илиана неуморно плува из океан от информация за здравето, баланса и хармонията, за да открие и да ни донесе най-скъпоценните перли от дълбините му под формата на взискателно отсети и дестилирани съвети. Книгата й детайлно разглежда най-сериозните опасности пред съвременния човек, факторите, които подпомагат или рушат нашето здраве и конкретните стъпки за промяна и оптимизиране на личния начин на живот. Тя поднася знания, даващи ни прекрасна възможност да си възвърнем самоувереността, че нашето здраве е в собствените ни ръце.

Пропити с духа съвременната наука за здравето, 600-те страници на „Помислете върху това…“  ще ви провокират да преосмислите отношението към самите себе си, към храната и здравето си. Книгата представлява ключ за всеки търсещ човек, който не се плаши от промяна и има желание сам да положи нужните усилия, за да добави не само години към живота си, но и живот към годините си. Само от нас зависи дали ще го използваме успешно.

 

One thought on “Представяне на книгата на Илиана Веселинова

  1. Султана Българенска

    Скъпа Илиана,
    Да ти е честит Рожденния ден! Да си жива и здрава и все така лъмчезарна, вдъхваща любов и оптимизъм! Желая ти още много време да пръскаш сред нас невероятното познание, което трупаш като пчеличка всеки ден! Няма по-голямо богатство от здравето! Когато човек е здрав той може всичко. Чака те още една прекрасна година. Изживей я така, както ти е удобно и приятно! Открий още много полезни неща за здравето! Предай ги нататък! Така ставаш все по-богата и още по-обичана. Прекрасна си!

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *