Внимание: 8 от 10 храни в супермаркета съдържат тази опасност!

warning-8-10-supermarket-foods-contain-dangerous-additive-800x600

Тази опасност има опустошителни последици за човешкото тяло. Може да мислите, че преувеличавам, но аз ви обещавам, че ще бъдете шокирани ... може би дори ужасени. И подобно на много страшни неща, тя дава възможност за голям филм ...

Този  Sugar Film, произведен в Австралия, разкрива както причините за сериозните вреди, които захарта причинява, така и механизмът на измамата, която ни прави лесна плячка.

Във филма режисьорът Damon Gameau, който обикновено не яде преработени храни и избягва да добавя захар в храната си, прекарва два месеца консумирайки количеството захар, което средният австралиец консумира, за да види какъв е ефектът върху  тялото му. (Австралийците консумират средно невероятните 40 супени лъжици на ден.)

Резултатите, показани във филма, са очевидни. Gameau повишава теглото си. Неговият чернен дроб става омазнен. Биомаркерите в кръвта му показват, че рискът  за сърдечно-съдови заболявания и диабет нарастват драматично.

Лекарят, с когото той се консултира във филма, не е изненадан, че яденето, на  много захар застрашава здравето. Но той е шокиран от скоростта, с която  здравето на Gameau бързо отива надолу. Виждате ли, яденето на преработени храни отне само 18 дни, за да предизвика такива вредни последици, компрометиращи черния му дроб.

Като мен и вие може би си мислите: "Е, той трябва да е ял  чиста захар ... нищо друго освен бонбони и сладки!" Логично е тогава, че  здравето му ще бъде повредено. Но той не е направил това.

Gameau изобщо не се отдавал на бисквитките и сладкишите. Не, той е ял това,  което хранително-вкусовата промишленост рекламира (и убеждава  много хора!) като "здравословни храни". Но тези "здравословни" храни са пълни  тайно със захар.

Както той казва в The New York Times: "Аз замених (целите храни) с рафинирани въглехидрати. Закуската ми е от зърнени храни, нискомаслени кисели млека и ябълков сок вместо яйца и авокадо. За обяд -  паста със сосове за  паста или някакви зеленчуци или риба със сос терияки или някакъв вид дресинг, в  който има добавена захар. "

Почти всички от тези храни, сосовете за паста, сос терияки и киселите млека ... всички те съдържат добавена захар.

Въпреки разширяване на информираността за опасностите от захарта, американците средно продължават да поемат около 30 супени лъжици захар на ден (експерти твърдят, че реалното количество е още по-голямо).

Ако намалявате захарта, за да станете по-здрави и по-слаби, вие правите важна хранителна смяна. И все пак, ще трябва да бъдете бдителни. Преработените храни, които се предлагат на пазара в супермаркета са безнадеждно компрометирани със захар.  80% от храните, които виждате да седят на рафтовете в супермаркетите, съдържат добавена захар.

Съветът на  Gameau  за здравословна диета е прост и кратък: придържайте се към истинска храна. Както посочва той, "Когато се върнах само на питейна вода и започнах да се храня отново както преди, теглото ми намаля и всичките ми симптоми изчезнаха. Мисля, че ние просто трябва да опростим нещата. Придържайте се към периметъра на супермаркета, където се намират пресните храни. Купете истинска храна толкова, колкото можете. "

August 27, 2015 | Carl Lowe

http://easyhealthoptions.com/warning-8-10-supermarket-foods-contain-dangerous-additive/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *