ИЗГАРЯЙТЕ ПОВЕЧЕ КАЛОРИИ, КОГАТО ХОДИТЕ

Jess Miller, редактор на Jen Reviews, и както разбрахме читател на нашия сайт, ни писа по повод наши публикации, свързани с физическите натоварвания като елемент на здравословния начин на живот. Специално по повод но публикуваната от нас статия „Как с ежедневно ходене може да сваляте по половин килограм седмично“ ( http://healthnearnature.com/2016/01/16/kak-s-ezhednevno-hodene-mozhe-da-svalyate-po-polovin-kilogram-sedmichno/)", той посочи нови данни в същата посока, които ние с удоволствие публикуваме. Съветите са лесно изпълними, но са със значителен ефект и биха подпомогнали тези наши читатели, които не практикуват професионален спорт и трябва да разположат времето за физическа активност в рамките на натоварения си ежедневен график.

I & V

1. Мислете как да получите възможност за използване на наклони

Качете се на всичко, което можете (като стълби и паркингови гаражни рампи) и ще изгорите до 50% повече калории, отколкото бихте направили с ходене или бягане на равно ниво. Ако сте на бягаща пътека, започнете с 5%, а после работете до 7 или 8% - където наистина ще почувствате интензивността. Избягвайте да държите перилата, което намалява трудността на вашата тренировка.

2. Увеличете скоростта си

Ако можеш да ходиш с темп от около 4,7 км/час, ще изгориш толкова калории на миля, колкото когато тичаш. Направете интервали (започнете толкова бързо, колкото можете, за 30 до 60 секунди, след това се движете с по-умерена скорост в продължение на пет минути), за да предотвратите умората и да запазите метаболизма си обновен дълго след вашето ходене.

3. Движете ръцете си подобно на помпа
Наведете лактите си под ъгъл от 90 градуса и се опитайте да ги люлеете от раменете си като махало. Задръжте движението късо - ако се приближите твърде далеч отпред, няма да можете да ги движите толкова бързо, за да изгорите максималните калории.

4. Инвестирайте в трекинг щеки
Присъединете се към скандинавците в тенденцията на скандинавското ходене или се движете със скиподобни опори в динамично движение напред и назад. (Намерете повече информация на anwa.us.) Разбира се, можете да получите някои погледи от съседите, но вие ще изгаряте 20 до 45% повече калории.
(Такива щеки могат да се закупят от всеки спортен магазин или онлайн на цена от 20 до 30 лв. ($12 -$18) - чудесна инвестиция за такъв уред, който дава голям ефект (
Б.Н. - I & V)

By Jessica Mehalic

https://www.fitnessmagazine.com/workout/cardio/walking/burn-more-calories-walking/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *