КАК „НЕУДЪРЖИМАТА“ МАЙКА, ПРОМЕНИЛА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА СИ, ПОЕ ГОЛЯМА ИНДУСТРИЯ

 

Да превърнем опустошението в триумф

Най-често хората, които се изправят срещу голяма индустрия, плащат висока цена. Много от тях губят кариерата си. Подобна ситуация, макар и невъзможна за доказване, се случи със семейството на Honeycutts. Две седмици след като Honeycutt присъства на събранието на акционерите на Monsanto, външен консултант влезе и реорганизира компанията на съпруга ѝ.

- Съпругът ми беше единственият, който беше уволнен - казва Хъникет . - Сега, не мога да кажа, че това е било свързано с Монсанто, но Монсанто  беше един от техните клиенти. Съпругът ми беше в отдела за информационни технологии (ИТ). Той няма нищо общо с Монсанто. Дори не мисля, че е знаел, че те са техни клиенти .

Той загуби работата си. Първоначално си мислехме, че е опустошително… Но… всичко, което изглежда опустошително, всъщност може да бъде най-доброто нещо, което някога се е случвало с вас… Ние превърнахме  това в най-хубавото нещо, което ни се е случило. Съпругът ми получи обучение за оптимизация на търсачките. Той стана консултант. Неговата компания се нарича Органични резултати.

Сега той консултира компании, в които вярваме, за да подобри трафика към техните уебсайтове. Той е консултант за майките в Америка. Той ръководи нашия маркетинг. Той… ни помага с нашия магазин за решения за здраве… Той е  неразделна част от майките в цяла Америка и част от причината, поради която все още можем да останем наоколо.

Готиното е, че всеки ден работим заедно. Той може да бъде с нашите синове, които вече са на 16, 13 и 10 години.  Това е просто феноменално. Аз просто обичам, че можем да правим заедно това, което правим. "

Храненето с органичен произход може да направи различен свят

Както бе споменато, и трите деца на Honeycutt се борят с хранителни алергии . Нейният най-голям син имаше тежка алергична реакция  към орехи. На 5-годишна възраст той едва не е умря за Деня на благодарността, поради ореха в пълнежа.

"Един ден, когато той  беше на около 8 години, той имаше обрив около устата си, който се  появяваше и изключваше около седем месеца. Той щеше да продължи около две седмици в даден момент. Не знаехме какво е. Той ме погледна наистина безцеремонно и каза: - Мамо, искам всичките ми алергии да изчезнат. Казах: - Аз също, приятел. Но в главата си  мислех: „Това никога няма да се случи“.

Тогава разбрах какво казвам в главата си. Беше като: „Чакай малко. Не съм се посветил на това. Аз съм ангажиран с овластяване. Ами ако имаше нещо, което можем да направим? Спомних си братовчедката си Сара, която дълго време не беше употребявала глутен и след това успял да яде глутен около година по-късно.

Казах: - Бен, би ли искал да можеш да изядеш парче пица или да имаш парче торта на рожден ден, след една година от сега? Нарисувах тази картина; бъдещето. Той каза "да". Казах: „Е, тогава би ли ми станал партньор в здравето си? Бихте ли пили зелени напитки и ходили при алтернативни лекари? Той каза „да“… Направихме сделка и той го направи.

Направих проучването. Той предприе действията. Пиеше зелените напитки. Погрижихме се за неговите бактерии. В рамките на четири месеца без ГМО, обривът беше значително по-добър. Едва го виждате. Беше слаба розова линия под устната му, ако той беше изложен на алергена, за който разбрахме, че е карагенан, като отиде при алтернативен лекар.

И след около година-две от органичното хранене алергиите му към орехите и  пеканите бяха от 19 до 0.2. Той вече няма животозастрашаваща хранителна алергия. Мирът на ума, който имам като майка, че синът ми няма да умре от храна, е безценен. Това е огромно. Сметките на нашите лекари, между другото, са значително по-ниски.

Използвахме 12 000 до 15 000 долара с добра здравна застраховка. Сега може би харчим няколко стотин. Това е нищо. Това е само за прегледи или каквото и да било. За три и половина години не трябваше да ходим на посещение при конвенционален  лекар. Той е драматично по-добре.

Симптомите на аутизъм, свързани с експозицията на глифозат

Второто дете на Honeycutt развива внезапна поява на симптоми на аутизъм. "Той  беше като 8-годишен, който се държи като 3-годишен или 4-годишен. Той имаше истерия. Неговите оценки отидоха от" А до Д "по математика ... Поведението му беше много непостоянно. Той не беше самият той.

Медицински преглед показа, че има дисбиоза на червата, причинена от C. difficile. Според лекаря, специализиран в аутизма, възпалението на червата му също причинява възпаление в мозъка му. Известно е, че глифозатът причинявя това, което  накара Honeycutt да го тества за експозиция на глифозат .

"Синът ми е първият, който е бил тестван в Америка за глифозат в урината си. Ние най-накрая започнахме това.  Можете да вземете урина, чешмяна вода и кърма и да ги тествате за  глифозат .

Неговите нива бяха осем пъти по-високи от тези, които някога са били открити в Европа, когато „Приятели на Земята“ са извършвали тестове в Европа. Бях разгневена, че Раундап беше в сина ми. Бяхме 100% органични. В рамките на шест седмици отново го изпитахме. Неговите нива на глифозат вече не се откриват и неговите симптоми на аутизъм изчезнаха.

Всичко, което направихме, беше да се погрижим за червата му. Дадохме му противогъбично средство. Ние не трябваше да правим пробиотик там, но му дадохме много кисело зеле, органична храна. Той не яде захар от Деня на благодарността до Нова година, така че не е нахранил лошите бактерии. Той се възстанови. Той не е имал нито един симптом за аутизъм  вече пет години. "

Глифозат, открит във ваксините

Храната не е единственият източник на експозиция на глифозат. Преди години, Honeycutt се натъкна на публикация във Facebook, в която са включени съставките на ваксините. Сред тях: полисорбат 80 - който като глифозат може да разруши кръвно-мозъчната бариера и да остави токсините.

Honeycutt  осъзна, че някои от тези съставки са вероятно ГМО, или са били хранени с ГМО, и ако е така, те вероятно са заразени с глифозат, тъй като глифозатът не може да се отмие. Когато едно животно яде храна, замърсена с глифозат,  частите на тялото му също се замърсяват. Майките в цяла Америка изпратиха пет ваксини за деца, за да бъдат тествани за глифозат, и всяка една от тях беше положителна.

"Ваксината срещу морбили, паротит, рубеола (MMR) се  върна 25 пъти по-висока от другите ваксини. Друг учен независимо тества още 14 ваксини и те също се върнаха и потвърдиха нашите резултати," казва Honeycutt.

"Неговата ваксина за MMR се е върнала 35 пъти по-висока. Всички знаем, че проблемът с ваксината MMR е, че ... причинява дисбиоза в червата. [Andrew Wakefield] не казва, че причинява аутизъм. всяко дете с аутизъм има чревна дисбиоза.

За мен това беше много важно, защото мисля „какво ще стане, ако глифозатът във ваксините е един от основните фактори, допринасящи за увреждането на ваксината? Ако мислите за това, живакът е бил във ваксините още през 1929 г., но едва в края на 90-те години на сцената са дошли ГМО и глифозат, че има огромен скок в аутизма.

Сега, за да бъдем честни, имаше и огромен скок в броя на ваксините. Нашите деца вече получават 49 дози на възраст 12 и 69 години до 18-годишна възраст. Броят на ваксините, които нашите деца получават, също е изключително висок. Но има деца, които получават една ваксина и след това са повредени. Трябва да погледнете какво се е променило в съставките. "

Друга променлива, която се случи в края на 90-те години, е драматичното увеличаване на излагането на безжична радиация и това също може да има значителен принос. Може да има дори токсична синергия между двете, която допринася за влошаването на здравето, което сега виждаме при толкова много деца. Добрата новина е, че имате възможност да промените нещо.

Включете се!

Искам всички да вярват, че са някои; че те са… всъщност… невероятни… Сега личният ми ангажимент е да дадем възможност на лидерите на общността да бъдат глобални играчи.

Майките, които ни гледат сега… казват: „Знаеш ли какво? Аз съм тази, която ще измъкне Раундъп от моя град. Аз съм тази, който ще спре мандата на ваксината в моя град. Аз съм този, който ще накара училището ми да има храна без ГМО.

Когато правите това, вие - нас, всички ние колективно - променяме играта по целия свят ... Затова се регистрирайте в майките в Америка и вижте къде можете да започнете да предприемате действия. Защото, когато го правиш, това е невероятно удовлетворяващо.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/06/23/glyphosate-exposure-health-hazards.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20190623Z2&et_cid=DM296993&et_rid=644956600

Analysis by Dr. Joseph Mercola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *