ДОБРЕ ИЗВЕСТНИТЕ ОПАСНОСТИ ОТ КОРОНАВИРУСНИТЕ ВАКСИНИ

 

Analysis by Dr. Joseph Mercola   Fact Checked

May 10, 2020

Този анализ известният д-р Joseph Mercola публикува в рубриката „проверени факти“. Съветът ни, винаги в тежка обстановка, е бил да се доверяваме на твърдения, които могат да бъдат проверени. Д-р Mercola  застава зад тази статия с експертизата си и с името си. В рубриката „Историята с един поглед“ е дадено кратко резюме. Който си направи труда да прочете цялата статия, ще види отговор на въпросите: 

Защо в продължение на три  десетилетия не може да се създаде коронавирусна ваксина?

Беше ли пуснат SARS-CoV-2, за да защити продължаващите изследвания?

Ваксината срещу денга DENVax води ли до наказателно преследване?

Ваксинацията срещу грип увеличава ли риска от заразяване с коронавирус?

Може ли противогрипната ваксинация да предизвика положителен тест за SARS-CoV-2?

Винаги може да има и други мнения, което е нормално в тези условия.  В тази връзка смятаме, че  всички твърдения, защитени с аргументи,  заслужават внимание. 

I&V

ИСТОРИЯТА С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Опасните експерименти с коронавирус, ръководени от д-р Антъни Фаучи, продължиха в САЩ до 2014 г., когато президентът Обама нареди работата да спре поради нарушения на безопасността в три биолаборатории. След това Фаучи премести операциите в лабораторията Ухан в Китай и продължи експериментите с коронавирус до момента, в който настъпи пандемията COVID-19
  • Пандемията COVID-19 може да е генерирана, за да се гарантира, че изследванията за опасни коронавируси ще продължат и ще получат ново финансиране
  • За да ускорите еволюцията на вируса, го отглеждате в няколко вида животинска тъкан, като например панголинова бъбречна тъкан, последвана от ферални маймунски бъбречни клетки и мозъчна тъкан на мишката
  • Всеки път, когато прехвърлите вируса в друга животинска тъкан, възникват мутации. Има и доказателства, показващи, че тези животински клетъчни линии са замърсени с коронавируси и ретровируси, които в крайна сметка замърсяват ваксините, отглеждани в тях
  • Развитието на ваксина срещу коронавирус се оказа много трудно през последните 30 години, тъй като ваксините създават много здрав отговор на антителата, но когато пациентите се сблъскат с див вирус, те се разболяват тежко и често умират - реакция, известна като парадоксален имунен отговор или парадоксално повишаване на имунитета.

Робърт Ф. Кенеди-младши, 1 син на сенатора и генерален прокурор Робърт Ф. Кенеди и племенник на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди, и двамата трагично убити, продължава по стъпките на тези известни смели мъже, като се изправя за истината.

Той е съосновател на Waterkeeper Alliance - най-голямата група за застъпничество за чиста вода в света - и предоставя юридически съвети на Съвета за защита на природните ресурси, които помагат за защита на биологичните производители. Той води и юридически битки от името на мрежата за информирани съгласие за действие, основана от Дел Бигтри и председателства борда на директорите на детската здравна защита. 2

Кенеди написа блестящо предговор към книгата на Джуди Миковиц „Чума на корупцията”, в която цитира баща си, казвайки: „Моралната смелост е от най-редките видове храброст… по-рядка от физическата смелост на войниците в битка или голяма интелигентност.“ Баща му е вярвал, че „моралната смелост е едно от най-жизнените качества, необходими за промяна на света“, казва Кенеди.

Докато Кенеди имаше предвид моралната смелост на Миковиц, същото може да се каже и за самия Кенеди, чиято кариера като екологичен адвокат и активист е изградена в защита на онези, които не могат да се защитят.

Това включва деца, които са увредени от ваксини, които все още не са тествани за безопасност, особено когато се прилагат в комбинация с други ваксини. През септември 2018 г. Кенеди доказа, че Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ (HHS) е нарушило мандата си за по-безопасни детски ваксини, както е предвидено в Закона за обезщетяване на вреди от ваксини. 3

Какво се случи с Комисията за безопасност на ваксините на Тръмп?

Когато президентът Тръмп беше избран, той се свърза с Кенеди и го помоли да ръководи Комисията си за безопасност на ваксините:

„ Съгласих се да го направя, но веднага след това Pfizer написа чек за 1 милион долара на комисията си за встъпване в длъжност. След това той назначи лобист на Pfizer, Алекс Азар, за да ръководи HHS, и той избра вътрешншя човек  на Pfizer, Скот Готлиб, за ръководене на Американската администрация по храните и лекарствата. Веднага след като влязоха там, затвориха Комисията за безопасност на ваксините и всеки друг въпрос на ваксини “, казва Кенеди.

„Мисля, че много хора му казваха:„ Не трябва да правиш това “и [Бил] Гейтс беше един от тях. Но мисля, че след като той взе парите от Pfizer и ги пусна в тях, [комисията] беше мъртва във водата. "

Развитието на коронавирусната ваксина не успя за десетилетия

Кенеди продължава да споделя някои от своите прозрения и да вземе това, което Джуди обсъжда в своята книга, потенциалната връзка между грипната ваксина и COVID-19 и вижданията му за ваксините COVID-19, които в момента се проследяват бързо. По отношение на ваксината COVID-19 той казва:

„Всички чакаме ваксина и ако излязат с ваксина и действително са направили реални тестове за безопасност върху нея и ваксината работи, ще се радвам да има ваксина. Но проблемът е, че в този момент те не [безопасност] тестват ...

Хората се опитват в продължение на много години - в продължение на три десетилетия - да създадат коронавирусна ваксина. Коронавирусът може да бъде супер вирулентен, супер смъртоносен и супер преносим или може да бъде лек, като настинка. Китайците се опитват да [разработят ваксина] ... и когато се опитате да създадете ваксина, това, което правите, ускорявате еволюцията. "

Как да ускорим еволюцията на вирус

Както е обяснено от Кенеди, начинът, по който ускоряват еволюцията, е като вземат коронавирус от ануса на прилепа и го реплицират в животинска тъкан, като например панголинова бъбречна тъкан. На следващо място, порасналите вируси се поставят върху клетките на бъбречните диви маймуни, последвани от мозъчна тъкан на мишката.

Всеки път, когато прехвърляте вируса в друга животинска тъкан, увеличавате риска от замърсяване с зоонотичен животински вирус в допълнение към мутациите. Според Кенеди шест години еволюция може да се извърши за няколко дни, като се използва този ускорен процес на еволюция. Чрез този процес могат да бъдат създадени бързо вирусни форми на вируса. Обикновено се използват по-леки форми за създаване на ваксина. Както обясни Кенеди:

„Можете да приемете лека форма и да дадете на човек тази лека форма, а той всъщност не се разболява. Те развиват антителата и това е теорията [зад ваксинацията]. Но има причини, които обичат да създават тези супер вирусни форми. Едното е, че повечето от лабораториите, където го правят, като Fort Detrick в [САЩ] и лабораторията Ухан в Китай, са не само лаборатории за ваксини, но са и военни лаборатории.

И така, те искат да се забъркат и да погледнат тези вируси, които може да успеят да въоръжат. Не само това, хората, които създават ваксини, обичат да създават супер вирусни форми. Те ги дават на мишки, които са били генетично проектирани да имат имунна система на човека, по същество. Тогава те се опитват да ги излекуват.

Тези експерименти се провеждаха в Съединените щати до 2014 г. Те бяха проекти на д-р Антъни Фоучи. Президентът Обама нареди това да спре, защото през 2014 г. имаха много проблеми с изтичане в лабораторията от три различни лаборатории ...

Вместо да спре, както му беше наредено, Фаучи премести тези операции в лабораторията Ухан в Китай и продължи да прави тези експерименти до момента, в който се появи коронавирусът [пандемия]. Всъщност [експертът по инфекциозни заболявания] Иън Липкин правеше онези експерименти там, когато [COVID-19] избухна. И ще ви кажа точно какво се е случило, защото е много подозрително. "

Беше ли пуснат SARS-CoV-2, за да защити продължаващите изследвания?

Кенеди продължава да разказва историята за това как епидемията COVID-19 може да се генерира - чрез пускане на вируса - за да се гарантира, че изследванията за опасни коронавируси ще продължат и ще получат ново финансиране:

„Когато президентът Тръмп влезе, Обама имаше офис в Белия дом за защита от пандемия, за пандемична сигурност. Те са участвали във финансирането на [коронавирусни проекти в Ухан] чрез Fauci. Президентът Тръмп прекрати цялото финансиране за този кабинет на 20 септември 2019 г. Така че това беше последната заплата, която някой от тези учени получи.

На 30 септември [2019 г.] в Ухан бяха уволнени много учени. 1 октомври е случаят, когато е докладван първият случай на [COVID-19]. Значи, подозрително е, защото изглежда, че има възможност - и тук спекулирам; Искам да поясня това, но има вероятност някой, който е загубил работата си в тази лаборатория ... да е пуснал вируса.

Защото веднага това създаде моментален пазар за хора с този специфичен набор от умения, който е да се проучи как да се направи коронавирусна ваксина. Така че можете да преминете от безработни до високо заети почти за една нощ, ако пуснете един от онези микроорганизми, които създават в тази лаборатория. Не знам дали това се е случило, но това е нещо, което трябва да бъде [разследвано]. "

Повечето журналисти сега действат като фармацевтични представители

Изглежда още по-широка програма е въвеждането на далеч по-авторитарен режим, заедно с прехвърлянето на богатството от средните хора към най-богатите чрез планиран икономически крах.

„Разбира се, това е спекулацията“, казва Кенеди , „и е нещо, че ако живеем в истинска демокрация, където имаше свободна преса, която всъщност беше разрешена да задава тези въпроси и да спекулира с това, тогава ще правим разследване от тези въпроси. Ние имаме право да знаем и всички трябва да знаем отговора.

За съжаление, журналистите днес вече не са журналисти, те са фармацевтични представители ... Вие сте огромна заплаха за тях, защото не сте част от фармацевтичната организация.

Казвате на хората истината, която е, че има проблеми с теорията на зародишите и че [първата линия на защита] срещу всички болести, включително инфекциозно заболяване, е наистина силна имунна система. И че нашата имунна система функционира по предназначен за еволюцията начин, който е да се бори с милиарди, стотици милиарди инфекциозни вируси всеки ден. "

Коронавирусната ваксина може да бъде катастрофа, която чака да се случи

Кенеди продължава да обобщава историята на развитието на коронавирусната ваксина, която започна след избухването на три епидемии от SARS, започвайки в началото на 2002 г.

„Първата беше естествена епидемия, преминала от прилепи към хора. Вторите двама бяха създадени в лаборатория организми, където хората експериментираха с коронавирус ... Това е несъмнено. Всички приемат това.

Китайците, американците, европейците се събраха и казаха: „Трябва да разработим ваксина срещу коронавирус“. Около 2012 г. те имаха около 30 ваксини, които изглеждаха обещаващи. Те взеха четирите най-добри от тях и ... произведоха ваксините. Те дадоха тези ваксини на порове, които са най-близката аналогия, когато гледате на белодробни инфекции при хора.

Поровете имат изключително добър отговор на антитела и това е показателят, чрез който FDA лицензира ваксини. Както знаете, ваксините никога не се тестват на място. Те никога не дават на 5 000 души ваксина, 5 000 души плацебо ваксина и след това им казват да излязат и да живеят живот и да гледат какво се случва с тези хора. Това никога не се случва.

Начинът, по който ваксините получават лиценз, е, че FDA дава на хората ваксина или индустрията им дава ваксините и след това те правят серологичен отговор [тест] вижте „Развихте ли в кръвта си антитела срещу този целеви вирус?“ Поровете развиха много силни антитела, така че те си помислиха: „Ударим джакпота“. И четирите от тези ваксини ... действаха като чар.

Тогава се случи нещо ужасно. След това тези порове бяха изложени на дивия вирус и всички умряха. [Те развиха] възпаление във всичките си органи, белите дробове спряха да функционират и те умряха.

Тогава тези учени си спомниха, че същото се е случило през 60-те години на миналия век, когато се опитват да разработят ваксина срещу RSV, която е заболяване на горните дихателни пътища, много подобно на коронавирус.

По това време не са го тествали на животни. Те отидоха право на човешки тестове. Те са го тествали върху мисля, че около 35 деца и се случи същото. Децата развиха шампионска реакция на антитела, здрава, издръжлива. Изглеждаше перфектно и тогава децата бяха изложени на дивия вирус и всички се разболяха. Двама от тях загинаха. Те изоставиха ваксината. Това беше голям смут за FDA и NIH ...

Тези учени през 2012 г. си спомниха за това и те казаха: „Това е същото, което се случи [тогава].“ И така, те поглеждат по-отблизо и осъзнават, че има два вида антитела, които се произвеждат от коронавируса. Има неутрализиращи антитела, които са вида, който искате, които се борят с болестта, а след това има свързващи антитела.

Свързващите антитела всъщност създават пътека за болестта във вашето тяло и те задействат нещо, наречено… парадоксален имунен отговор или парадоксално повишаване на имунитета. Това означава, че изглежда добре, докато не получите болестта, и след това прави болестта много, много по-лоша ...

Коронавирусните ваксини могат да бъдат много опасни и затова дори нашите врагове, хора, които мразят вас и мен - Питър Хотес, Пол Офит, Иън Липкин, всички казват: „Трябва да бъдете наистина, наистина внимателни с тази ваксина“.

Ваксината срещу денга води до наказателно преследване

Според Кенеди същото се е случило през 2014 г. с ваксината срещу денга DENVax , на която Fauci притежава патента. „От клиничните проучвания знаеха, че има проблем с парадоксалния имунен отговор“, казва Кенеди, но така или иначе са го дали на няколкостотин хиляди филипински деца.

Те получиха страхотен имунен отговор от ваксината, но тези, изложени на дива денга, се разболяха ужасно и 600 от децата починаха. „Днес филипинското правителство преследва криминално много хора на местно ниво, които са били замесени в това решение“, казва Кенеди.

Коронавирусът мутира бързо

Друг проблем с коронавирусните ваксини е, че коронавирусите мутират много бързо. Кенеди цитира скорошно китайско проучване 4 - „Мутации, получени от патенти, въздействащи на патогенност на SARS-CoV-2“ - което също беше съобщено в New York Post 5, 21 април 2020 г., в което те разгледаха коронавирусните щамове, открити в стотици пациенти. Те идентифицираха повече от 30 различни щама, 19 от които досега не са били наблюдавани. Според авторите: 6

„Настоящите данни от геномното изследване предполагат, че вариантите на единични нуклеотиди (SNV) са в изобилие… Тук съобщаваме за функционални характеристики на 11 получени от пациента вирусни изолати, всички от които имат поне една мутация. Важното е, че тези вирусни изолати показват значителни изменения в цитопатичните ефекти и вирусното натоварване, до 270-кратни разлики при заразяване с клетки Vero-E6.

Наблюдавахме интраперсонална промяна и 6 различни мутации в шипковия гликопротеин (S протеин), включително 2 различни SNV, водещи до една и съща мутационна мутация. Следователно ние предоставяме директни доказателства, че SARS-CoV-2 е придобил мутации, способни да променят съществено своята патогенност. "

Както отбелязва Кенеди, въпросът е, ако ваксинирате ли срещу някой от тези щамове, ще защити ли той от останалите? Или коронавирусът може да действа по-скоро като грипния вирус , при което ваксината ще ви даде само тясна имунна реакция и / или може действително да увеличи нараняванията от други щамове?

„Световната здравна организация и Британската медицинска служба твърдят, че няма доказателства, че дори да получите инфекция от коронавирус, ви снабдява с антитела, които ще ви защитят в бъдеще.

Те виждат много реинфекция на хора, които имат COVID-19, се подобряват и след това отново се разболяват от коронавирус. Ако това е вярно, тогава е малко вероятно някоя ваксина да работи, тъй като естествената инфекция винаги [ви дава] по-широк имунен отговор от ваксината. "

Ваксинацията срещу грип увеличава риска от заразяване с коронавирус

Миковиц има твърди убеждения по този въпрос, тъй като тя не вярва, че COVID-19 се дължи само на SARS-CoV-2, но по-скоро на това, че вирусът може да служи за активиране на латентна XMRV ретровирусна инфекция. Тя посочва, че ретровирусите , а не коронавирусите, са причината за характерния цитокинов бурен подпис, наблюдаван в COVID-19. Mikovits подозира, че при хора, които нямат ретровирусни инфекции, SARS-CoV-2 причинява никакви или само леки симптоми.

Подобно на Миковиц, Кенеди цитира изследване на Пентагона 7, публикувано в изданието на списанието за ваксините от 10 януари 2020 г., което установи, че сте с 36% по-голяма вероятност да получите коронавирусна инфекция, ако сте получили ваксината срещу грип през 2017 или 2018 г. Както бе отбелязано в това проучване, озаглавено „Ваксинация срещу грип и респираторна вирусна намеса сред персонала на Министерството на отбраната през сезона на грипа 2017-2018“:

„Получаването на ваксина срещу грип може да увеличи риска от други респираторни вируси, явление, известно като вирусна намеса. Тесто-негативните дизайни на проучванията често се използват за изчисляване на ефективността на противогрипната ваксина.

Явлението вирусна интерференция противоречи на основното предположение на изследването за отрицателна тест за ваксина, че ваксинацията не променя риска от инфекция с други респираторни заболявания, като по този начин потенциално намаляващата ефективност на ваксината води в положителна посока.

Това проучване има за цел да проучи намесата на вируса чрез сравняване на състоянието на респираторния вирус сред служителите на Министерството на отбраната въз основа на техния грипен статус на ваксинация. Освен това бяха изследвани отделни респираторни вируси и тяхната връзка с грипната ваксинация. "

Резултатите бяха смесени. Интересно е, че докато сезонната грипна ваксинация не повишава риска от всички респираторни инфекции, в действителност тя „значително се свързва с неуточнен коронавирус (което означава, че не споменава конкретно SARS-CoV-2) и човешки метапневмовирус“ (hMPV).

Онези, които са получили сезонно изпитване за грип, са с 36% по-голяма вероятност да се заразят с коронавирусна инфекция и 51% по-вероятно да се заразят с hMPV инфекция от неваксинирани лица. 8

Разглеждането на списъка със симптоми за hMPV 9 също е показателно, тъй като основните симптоми включват висока температура, болки в гърлото и кашлица. Възрастните и имунокомпрометирани са с повишен риск от тежко hMPV заболяване, симптомите на което включват затруднено дишане и пневмония. Всички тези симптоми важат и за COVID-19. Отново, докато това проучване не разглеждаше специално SARS-CoV-2, то прегледа коронавирусите, така че "Това е червено знаме", казва Кенеди и добавя:

„Това проучване не е само. Открихме - и публикувах това в моя Instagram - поне 10 други проучвания, които казват: „Ако получите ваксина срещу грип, има много по-голяма вероятност да получите респираторна вирусна инфекция без грип“. Рискът нараства при някои от тези проучвания около 600%. В някои други от тези проучвания, по-малко от това - 200%, 300%, 400%.

Но практически всички тези изследвания показват, че грипната ваксина всъщност ви прави по-податливи на коронавирус и може да има причини за това. Спекулира се, че във ваксините срещу грип може да има замърсяване на коронавирус ... [или] това може да е XMRV.

Получавате онзи парадоксален имунен отговор, защото по невнимание сте се инокулирали с коронавируса, когато получавате ваксината срещу грип. Така че, ние не знаем, но наблюдаваният ефект е много добре документиран ...

В Северна Италия, непосредствено преди избухването на [COVID-19], имаше масова ваксинация [използвайки] много мощна ваксина срещу грип ... Но това е анекдотично. Няма доказателство за [корелация]. "

Миковиц смята, че една от причините възрастните италианци да бъдат засегнати толкова силно в Северна Италия е, че дадената там ваксина е отгледана в кучешки бъбречни клетки, които според нея са замърсени с коронавируси.

Може ли противогрипната ваксинация да предизвика положителен тест за SARS-CoV-2?

Както е обяснено от Кенеди, начинът, по който ускоряват еволюцията, е като вземат коронавирус от ануса на прилепа и го реплицират в животинска тъкан, като например панголинова бъбречна тъкан. На следващо място, порасналите вируси се поставят върху клетките на бъбречните диви маймуни, последвани от мозъчна тъкан на мишката.

Всеки път, когато прехвърляте вируса в друга животинска тъкан, увеличавате риска от замърсяване с зоонотичен животински вирус в допълнение към мутациите. Според Кенеди шест години еволюция може да се извърши за няколко дни, като се използва този ускорен процес на еволюция. Чрез този процес могат да бъдат създадени бързо вирусни форми на вируса. Обикновено се използват по-леки форми за създаване на ваксина. Както обясни Кенеди:

„Можете да приемете лека форма и да дадете на човек тази лека форма, а той всъщност не се разболява. Те развиват антителата и това е теорията [зад ваксинацията]. Но има причини, които обичат да създават тези супер вирусни форми. Едното е, че повечето от лабораториите, където го правят, като Fort Detrick в [САЩ] и лабораторията Ухан в Китай, са не само лаборатории за ваксини, но са и военни лаборатории.

И така, те искат да се забъркат и да погледнат тези вируси, които може да успеят да въоръжат. Не само това, хората, които създават ваксини, обичат да създават супер вирусни форми. Те ги дават на мишки, които са били генетично проектирани да имат имунна система на човека, по същество. Тогава те се опитват да ги излекуват.

Тези експерименти се провеждаха в Съединените щати до 2014 г. Те бяха проекти на д-р Антъни Фаучи. Президентът Обама нареди това да спре, защото през 2014 г. имаха много проблеми с бягството в лабораторията от три различни лаборатории ...

Вместо да спре, както му беше наредено, Фаучи премести тези операции в лабораторията Ухан в Китай и продължи да прави тези експерименти до момента, в който се появи коронавирусът [пандемия]. Всъщност [експертът по инфекциозни заболявания] Иън Липкин правеше онези експерименти там, когато [COVID-19] избухна. И ще ви кажа точно какво се е случило, защото е много подозрително. "

Може ли  Interferon от тип 1 да се използва срещу SARS-CoV-2?

Според Миковиц съществуването и функцията на XMRVs е много уместно, тъй като се отнася до COVID-19. В естествения свят има много коронавируси, но според Миковиц те не са силно патогенни, тъй като не причиняват този възпалителен признак на заболяване, което предполага, че имунната система е извън контрол и причинява масивни цитокинови бури.

„Това беше нашата работа през последните четири десетилетия… Бяхме водени по пътя, по който през 1991 г. научихме, че можете да имате ХИВ и никога да не се разболеете от СПИН.

Ако използвате правилното лечение в точното време, тогава спирате репликацията на вируса, спирате резервоарите, спирате имунната деструкция и това лесно би могло да се направи в случай на SARS-CoV-2 с прост тип 1 интерферон в много ниска доза, който има 40 години изследвания [зад него].

Бях част от екипа, който за първи път използва имунната терапия, пречистен интерферон тип 1 алфа, като лечебна терапия за левкемия. Това изследване продължава десетилетия, [все още] Администрацията по храните и лекарствата казва: „Не можете да го използвате, за да предотвратите скока на коронавирусите от животни [към хора]“.

[Тип 1 интерферон] е проста храна. Това е обикновен спрей. Вече го имаме на рафта, направен от Merck, [все още] Merck прекрати използването му. Защо бихте направили това, ако това беше първа линия ... превенция? Интерферон алфа е най-добрият антивирус на тялото ви срещу коронавируси и ретровируси. “

Разбиране на интерферони

Една от основните препоръки за лечение на Mikovits е интерферон 1 алфа, продаван под търговски марки като Алферон и Роферон, за да се спре репликацията на РНК вируси, включително ретровируси и коронавируси. Тя смята, че би било полезно да приемате два пъти на ден за продължителността на известната експозиция. Въпреки че бутилка струва около 600 долара, човек се нуждае само от малки количества и бутилка може да лекува 1000 души за една седмица.

Интерферон алфа Тип 1 10 , 11 е вид полезен цитокин, който се отделя от тялото ви като една от първите му линии на защита срещу вирусни инфекции. С две думи, тя пречи на вирусната репликация. Показано е също така, че потиска някои видове тумори. Като част от имунната ви система, тя стимулира заразените клетки и близките да произвеждат протеини, които пречат на вируса да се размножава в тях.

Интерферон алфа и бета също помагат за регулиране на вашия имунен отговор. Както е отбелязано в 2018 хартия 12 на двойната естеството на тип 1 и тип 2 интерферон ", както антивирусни и имуномодулиращи функции са критични по време на вирусна инфекция не само граница вирусната репликация и инициират подходящ антивирусен имунен отговор, но също отрицателно регулиране на тази отговор за минимизиране на тъканното увреждане. "

Подобно на Миковиц, Доминик Чан, доктор по фармация, който наскоро актуализира статия за интерферона на Medicinenet.com., Предлага използването на интерферони срещу COVID-19. По-ранната статия, написана от Eni Williams, Pharm.D. и доктор, преди да умре през 2017 г., 13 казва: 14

„Интерфероните модулират реакцията на имунната система към вируси, бактерии, рак и други чужди вещества, които нахлуват в тялото. Интерфероните не убиват директно вирусни или ракови клетки; те засилват отговора на имунната система и намаляват растежа на раковите клетки, като регулират действието на няколко гена, които контролират секрецията на многобройни клетъчни протеини, които влияят на растежа ... "

Тя продължава да изброява редица интерферони, които се предлагат в търговската мрежа, включително Intron-A (интерферон алфа-2b), Betaseron (интерферон бета-1b) и много други. През април 2020 г. Чан добави:

„Интерферон бета-1а, който в момента се използва за лечение на множествена склероза, и интерферон алфа-2b са изследвани като потенциално лечение за хора с коронавирусна болест на COVID-19 ...

Interferon Beta 1a, по-специално, активира макрофагите, които поглъщат антигени и клетки от естествени убийци (NK клетки), вид имунна Т-клетка ... Теорията е, че интерферонът може да бъде в състояние да направи имунната система по-силна, като включи спящи части и ги насочи. към защитата срещу нападението на SARS-CoV-2. "

Заслужава да се отбележи обаче предупрежденията. Според Чан, ако вече имате грипоподобни симптоми и приемате интерферони, вероятно е симптомите да се влошат, преди да станат по-добри, тъй като имунната ви система се засилва. „Ако някой вече е на вентилатор и симптомите са на път да ги преодолеят, даването на лекарство на базата на интерферон може да бъде катастрофално“, казва той.

Как да си направим безопасна ваксина

Mikovits също предлага нова ваксина за оръжейни вируси като тази, която включва алфа интерферона, малки количества от вируса и пептида Т, който ще блокира взаимодействието на вируса и ще предпази Т клетките ви от заразяване.

За разлика от конвенционалните ваксини, които се инжектират предимно, това би било орално и би стимулирало само хуморални отговори на антитела. Нейната версия също би причинила вроден клетъчен имунитет от Т клетките.

За да научите повече за изследванията и заключенията на Mikovits , вижте “ Могат ли ретровирусите да играят роля в COVID-19? „Ще намерите пълното интервю с нея в края на тази статия. За да обобщим някои от основните съобщения за домашни връзки, които Mikovits доставя в това интервю:

 Тя вярва, че COVID-19 - болестта - не се причинява само от SARS-CoV-2, а по-скоро, че е резултат от комбинация от SARS-CoV-2 (която изглежда е била манипулирана, за да включва компоненти на HIV, която унищожава имунна функция). Предишна инфекция с XMRV (човешки гамаретровируси) може да улесни SARS-CoV-2 за експресиране на заболяването COVID-19.

Казано по друг начин, COVID-19 може да бъде иницииран от SARS-CoV-2, но зависи от предварително съществуваща инфекция и пробуждане на други вируси като XMRV, гама ретровируси, вероятно Лайм и други коинфекции, включително паразити, и това е причината антипаразитни лекарства като хидроксихлорохин и Ивермектин помагат.

 Кръвните продукти и ваксините са замърсени с XMRVs, които могат да повредят имунната ви система и да причинят CFS, рак и други хронични заболявания. Вирусите се разпространяват в лаборатории, тъй като са се приспособили да се аерозолизират и замърсяват клетъчните линии, използвани при производството на ваксини и други вирусни изследвания, включително изследвания на коронавирусите.

 Ваксините срещу грип са разпространили множество опасни вируси по целия свят, които след това могат да взаимодействат със SARS COV-2.

 Възможно е да се разработят по-безопасни орални ваксини и интерферон алфа може да бъде ценна алтернатива за лечение срещу COVID-19. Освен интерфероните, други стратегии за лечение, обсъдени в нашето интервю, включват хипербарична кислородна терапия, канабиноиди (CBD), пептид Т и антиоксидантна подкрепа.

 SARS-CoV-2 е по-опасен и вирулентен от типичните коронавируси, тъй като включва последователности от ХИВ, SARS и друг вирус, които му позволяват да инфектира повече от дихателния ви епител. Той може също да зарази кръвни клетки и хематопоетични органи като далака.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *