ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: МЕДИЦИНСКО СПИСАНИЕ РАЗКРИВА 6-СТЕПЕНЕН ПЛАН ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА СРЕЩУ SARS-COV-2

 

Неотдавнашен документ, публикуван в престижния и уважаван New England Journal of Medicine,  нагло представя план, който ще гарантира масовата ваксинация на американската общественост срещу вируса SARS-CoV-2, независимо дали човек иска ваксината или не.

Зловещи нови подробности  планират да популяризират задължителната ваксина срещу SARS-CoV-2 за всички американци

В публикацията, публикувана на 26 юни 2020 г., авторите признават, че ваксината срещу SARS-CoV-2 вероятно е на разстояние „от месеци до години“. Те обаче твърдят, че длъжностните лица не трябва да губят време в определянето на насоки, които ще помогнат да се определи как и кога да се прилагат масови ваксини срещу COVID-19.

Защо?

Защото без „осигуряване на достатъчно висока степен на ваксинация, за да се постигне имунитет на стадото“, твърдят авторите, страната остава силно уязвима към така наречените опустошения на вируса SARS-CoV-2, въпреки факта, че дори американският център за контрол и превенция на заболяванията  (CDC) признава, че повечето хора, които получават COVID-19, ще имат само леко заболяване в най-лошия случай.

Имайки това предвид, ето шестте т. Нар. „ Критерии за задействане “ за мандатите на ваксината COVID-19, както са описани от изследователите:

  • Covid-19 не се съдържа адекватно в държавата.
  • Консултативният комитет по имунизационни практики препоръча ваксинация за групите, за които се обсъжда мандат.
  • Доставката на ваксина е достатъчна, за да обхване групите от населението, за които се обсъжда мандат.
  • Наличните доказателства за безопасността и ефикасността на ваксината са предоставени прозрачно.
  • Държавата е създала инфраструктура за осигуряване на достъп до ваксинация без финансови или логистични бариери, компенсации за работниците, които имат неблагоприятни ефекти от необходимата ваксина, и наблюдение в реално време на страничните ефекти от ваксината.
  • При ограничена във времето оценка, доброволното поемане на ваксината сред групи с висок приоритет не е достигнало нивото, необходимо за предотвратяване на разпространението на епидемията.

Сега би било разумно да си спомним, че държавните и местните служители се борят с ваксина, която може дори да не работи. Ранните проучвания от King's College London установяват, че само два месеца след като хората са били заразени със COVID-19 , нивото на антитела в тяхната система (маркери на имунната система, които помагат да се защитят от бъдещи инфекции) драстично е намаляло.

За нас това изследване само помага да се оправдае „нуждата“ от по- масови ваксинации за нас и нашите деца. Той също така поражда и други опасения, които хората са повдигнали досега относно правителствените програми за наблюдение и нарушенията на правата на поверителност.

Тоест, ще трябва ли да „докажем“, че имаме ваксина срещу COVID-19, за да излезем на публично място, да наемем работа или дори да пътуваме? Колко ще се нуждае правителството да следи всеки наш ход?

Какъв прецедент ще създаде този пакет за правителствените действия? И как да не очакваме хората от властта да злоупотребяват с тези мандати в своя полза?

Как да убедим обществеността да се качи на борда със задължителната масова ваксинация: Гответе книгите, за да направите пандемията COVID-19 по-лоша, отколкото всъщност е

Ето една теория:

За да се продава масовата ваксинация, тогава вирусът, срещу който ваксината е предназначена да защити, трябва да бъде широко разпространяван  и разпространяван ... нали?

Този прост мисловен експеримент предлага едно обяснение защо числата на COVID просто трябва да се повишат, въпреки съобщенията, че COVID тестовите числа са неточни и в някои случаи направо фалшифицирани.

Според данните от проучването, споделени от сп. Science , в момента по-малко от 50 процента от хората са готови да получат ваксина срещу COVID-19 (това е приблизително същото количество американци, които твърдят, че редовно получават ваксина срещу грип, между другото). Ясно е, че тези цифри не са достатъчно високи за производителите на ваксини и служителите в общественото здравеопазване, които твърдят, че 80 процента от хората трябва да бъдат имунизирани, за да насърчават „ имунитета на стадото “.

Така? Очаквайте да видите още „пикове“ на COVID.

Ние не сме в състояние да кажем със сигурност колко истински са тези пикове, но просто не можем да оставим съмненията си за тях неизразени. Надяваме се, ако се почувствате по същия начин, че ще изразите чувствата си - без страх от преценка.

https://www.naturalhealth365.com/required-sars-cov-2-shot-3489.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *